Джипси Кингс в компанията на знойната Пилар Кармона


Джипси Кингс в компанията на знойната Пилар Кармона

5517

Джипси Кингс (Gipsy Kings) идват в България с танцьорката Пилар Кармона.

Концертът на фламенко и рубма майсторите в зала 1 на НДК утре вечер.

Групата пристига в София в деня на шоуто от Румъния, а на другия ден заминава за остров Крит, където ще бъде следващият концерт от дългото й турне.

Фиестата започва точно в 20.00 часа, когато на сцената ще се качи бенд от 13 души, а страстите допълнително ще нажежи и феноменалната танцьорка.

Въпреки че Джипси Кингс са всепризнати музикални крале, те нямат никакви кралски изисквания. Непретенциозните музиканти са пожелали само да опитат традиционни български ястия. Другото им изрично условие е да имат достатъчно време да настроят към специфичната акустика на залата в НДК емблематичния звук на китарите си, съобщават организаторите от "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни".

"Магията на циганската музика е в това, че тя не се описва. Не е като класическата музика или джаза, това е много различен вид музика. Аа е етническа музика, нещо, което не можеш да научиш, нещо, което имаш в себе си от съвсем мъничък, по рождение. Циганите казват, че това е дар от Бога, и аз го вярвам”, казва лидерът Марио Рейас.

Оригинални, страстни и експлозивни със своя микс от горещи ритми и екзотично джипси шоу, Марио Рейас и компания продължават да носят и развиват духа на фламенко ту румбата, някога създадена от техните чичовци – Хосе Рейас и Манитас де Плата.

Още от Уърлд/Латино


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички