Фестивалът "Франкофоли" се завръща на Гребната база в Пловдив
Всепомитащата машина Mеgadeth: Tornado Оf Souls на столичния колодрум
Заветното "Да"! Mario Biondi омагьоса Пловдив, да се готви Варна
Над 60 артисти от Стара Загора в афиша на "Джаз в цялата страна"
Новозеландецът Дилейни Дейвидсън с извънреден концерт в София и още изненади от "Аларма Пънк Джаз"
Музиканти и певци от ансамбъл Тракия ще открият за Eivør
Atmosphere, DJ Shadow, Dub FX, Kovacs, Selah Sue и Bulgarian Cartrader пристигат за Sofia Live Festival 2024
Даниел Верстапен пресъздаде българската народна песен "Рада" с гласа на Нина Николина
Кольо Гилъна на 60! Празнува с концерт и автобиографията "Извън Контрол"
Криминалната метъл бригада Brujeria атакува "Маймунарника". Summer Massacre Svinshtina ще представи и нашите Piranha и Goliath
Фестивалът на Цацата се завръща в Кранево. Специални гости: Boney M Experience
Thе Smile - супергрупата на Том Йорк, с нов албум на концерта в София

Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба. Suicidal Angels откриват за МегаДейв и ко.


Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба. Suicidal Angels откриват за МегаДейв и ко.

1044

Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба за България в столичния клуб Live & Loud от 21.00 ч. на 8 юни.

Ето и официалния анонс: Страхотни новини, droogs! Както знаете, Megadeth се завръщат в България с емблематичното си турне Crush Тhe World Tour 2024 и този път Fest Team Bulgaria организират траш титанът да дойде и в София на 15 юни... Голямата изненада е, че ще проведем томбола с награди - 2 единични покани за концерта на Megadeth в София, осигурени от организатора на събитието Fest Team Bulgaria, така че елате и се присъединете към нас в клуб Live & Loud - нашият домакин за тази вечер. По време на партито ще можете да се насладите на специално подбран плейлист от песни и видеоматериали на Megadeth. В случай, че не успеете да присъствате, искаме да ви напомним за страхотната възможност да се присъедините към Megadeth Digital – едно пътуване до сърцето на  Megadeth. Като притежател, получавaте различни бенефити и предимства -  пропускане на опашката,  томбола за вход безплатни билети, безплатен VIP на принципа "първи дошъл, първи обслужен" (Q&A преди шоуто, плюс Меgadeth стоки, които могат да варират в зависимост от местоположението), ексклузивен мърч, колекционерски артикули и други. Вход свободен!

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/2830835210388463

Една от най-любимите гръцки олдскул траш метъл групи Suicidal Angels ще долети с кървaви криле и тежки китарни рифове от Атина на българската сцена, за да бъдат специални гости на хедлайнърите. Бандата от южната ни съседка е достоен наследник на титаните Slayer, Exodus и Kриейтър. Ангелите ще свирят песни от последния си, 8-ми поред студиен албум "Profane Prayer", издаден за Nuclear Blast през март тази година, но и част от култовите тракове, с които гърците се утвърдиха на световната сцена повече от 20 години. В актуалния си диск гърците добавят още дълбочина към репертоара си с философски лирики и постоянни препратки към Платон, Ницше и Сократ и албумът придобива съвсем нови измерения на експерименталност. Фронтменът Ник Мелисоргос нееднократно споделя своето вълнение относно нетипичния завой, по който неговите момчета поеха и е нетърпелив да сподели преживяването на музиката и на живо с българската публика. Сформирана през 2001 година като училищна банда от вокалиста, Suicidal Angels издава първото си демо "United By Hate". Две години по-късно обаче, след срещата на Nick с барабаниста Орфиъс Цорцупулос, се ражда второто демо "Angels' Sacrifice", което дава силна заявка за намеренията и амбициите на бандата да се развива. В следващите години Suicidal Angels свирят усилено и резултатите не закъсняват. През 2006 г. съставът подписва договор с калифорнийската компания OSM Records и започва записи по първия си пълнометражен албум "Eternal Domination". От този момент нататък в биографията на гърците се нареждат редица концерти, турнета, музикални фестивали и албумите "Sanctify The Darkness" (2009), "Dead Again" (2010), "Bloodbath" (2012), "Divide And Conquer" (2014),  "Conquering Europe", включващ лайв изпълнения от едноименното суперуспешно турне, а и дискът "Division Оf Вlood", който получи своята концертна премиера и в столичния клуб Mixtape 5

Събитието е в афиша на популярната поредица Sofia Solid.

Билети и информация за събитието - на ticketstation.bg. Новини за всички предстоящи събития има и на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички