Легендите Megadeth ни идват на крака през лятото. Crush The World!


Легендите Megadeth ни идват на крака през лятото. Crush The World!

1824

Американските траш метъл легенди от Megadeth идват за концерт на столичния колодрум "Арена София" на 15 юни.

Дейв Мъстейн и ко. ще ударят по покана на Fest Team в афиша на популярната поредица Sofia Solid. Събитието е част от турнето Crush The World.

Megadeth има култов статут сред феновете на метъла, като музиката на групата е известна с техническото си майсторство, изумителните си китарни сола и нихилистичните си текстове.

МегаДейв и неговите агенти ще представят последния си албум "The Sick, The Dying... And The Dead!"

"Поставям този албум спокойно някъде между "Countdown" и "Rust In Peace". Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на Megadeth около "Countdown To Extinction", доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на "Rust In Peace". Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството", коментира знаменитият фронтмен за актуалното си издание. Той е категоричен, че "метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр, което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг" - а албумът е начин да напомни това.

Междувременно той не спира да твори и да обикаля с групата си по света.

Билети - ТУК.

Повече информация - на сайта на бандата, страницата на събитието във Фейсбус, както и на сайта на организаторите - festteam.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички