Марчело Кастели вдига парти в клуб Масай довечера


Марчело Кастели вдига парти в клуб Масай довечера

5722

Марчело Кастели (Marcelo Castelli) завърта в клуб "Масай", курортен комплекс "Златни пясъци", довечера.

Един от най-популярните южноамерикански хаус диджеи ще бъде гост на третото лятно парти на "Ренесанс".

Той е повече от добре познат на българската публика с неколкократните си гостувания през последните 3 години, които преминаха с голям успех.

Марчело е от Монтевидео, Уругвай. Заедно с аржентинеца Ернан Катанео се налага като водещо име в прогресив трайбъл хауса със специфично южноамериканско звучене.

Той пуска в нощни клубове още преди електронната музика да стане популярна. Любовта му към психо рока на Пинк Флойд и ранните Битълс личи от неговите неиздавани денс ремикси на техни парчета, които продуцира специално за сетовете си.
 
От 1992 се запалва по електронния звук, а няколко години по-късно започва да прави денс музика. Качеството на продукцията му бързо привлича многобройни почитатели и договори с лейбъли като "Kismet", "Stereo Productions", "Fluential", "Cream", "Hooj", "Release Grooves".

Досега Марчело е издал повече от 100 оригинални парчета, над 30 плочи и над 30 ремикса.

Майсторството му като продуцент проличава от разнообразието на неговите изпълнения. Не по-зле продуцира чист енергичен трайбъл хаус като Трайбализмо и Джънгълмен.

В последно време експериментира в областта на миниъл тек хаус. Повечето от неговите парчета са пускани по "BBC - Radio 1", "Kiss 100" и други от най-популярните радиа по света.
 
Списъкът от диджеи, удостоили негови парчета, включва звезди като Джон Дигуид, Карл Кокс, Дани Теналия, Пит Тонг, Дейв Сиймън, Себ Фонтейн, Сатоши Томи, Стив Лоуър, Сандер Клайненберг и много други.

 

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички