Метъл машината Айрън Мейдън пристига със зрелищно шоу в София


Метъл машината Айрън Мейдън пристига със зрелищно шоу в София

2237

Настоящото световно турне на великите Айрън Мейдън носи заглавието A Matter Of The Beast Summer Tour 07 и е посветено на 25-тата годишнина от излизането на легендарния "The Number Оf Тhe Beast" и невероятния успех на последния им албум "A Matter Оf Life Аnd Death" (2006) (издаден у нас от "Анимато Мюзик"/EMI).

Обиколката вече стартира на 9 март от Дубай и ще продължи до 23 юни, когато е датата им в Белгия. До момента са разпродадени общо над 800 000 хиляди билета за концертите от европейското турне на легендарните британци. Великата метъл машина Айрън Мейдън ще изнесе своя мегаконцерт в България на 4 юни на столичния стадион "Локомотив".

Организаторите от Каменица и София Мюзик Ентърпрайсис са се погрижили всички изисквания на звездите ба бъдат да бъдат перфектно реализирани. Продукцията ще бъде изключително грандиозна, с огромна сцена и мощно оборудване. Брус Дикинсън и компания буквално ще размажат хилядите си фенове със безсмъртните си хитове и спиращо дъха сценично присъствие. Най-голямата атракция на концерта ще бъде, разбира се, на финала, когато прочутият талисман на Айрън Мейдън – Еди – ще излезе на сцената с истински танк!!! По своята масовост, концертът на Айрън Мейдън се очертава да бъде единственото музикално събитие от началото на 2007, което може да се сравни с рекордно посетения концерт на Депеш Мод у нас през миналото лято. Правостоящите билети за концерта на Айрън Мейдън на цена 30 лева вече са напълно изчерпани. Все още билети могат да бъдат закупени за следните сектори на стадиона - седящи места (45 лв.), ВИП зона (60 лв.) и зона пред сцената (50 лв.) Концертът на Айрън Мейдън в България се осъществява благодарение на Каменица и с подкрепата на Вивател. АЙРЪН МЕЙДЪН пристигат у нас заедно с Лорън Харис Бенд, които ще бъдат техен съпорт за концерта и ще придружават мегазвездите по време на цялото им турне. Интересното около участието на тази млада банда е, че нейната фронтдама - Лорън Харис - е най-голямата дъщеря на басиста на АЙРЪН МЕЙДЪН Стив Харис. Едва 21-годишна, тя вече има дългогодишен опит в музикалната индустрия. Повечето музикални критици, запознати с творчеството й, споделят, че тя е изключително талантлива, притежава огромен потенциал иняма нищо по-естествено от това тя да се знаимава именно с музика. Като подгряващи за концерта от българска страна на сцената ще се качат музикантите от Ахат. Билети за концерта на 4 юни все още могат да бъдат закупени от : Билетен Център НДК Онлайн на адрес www.ticketpro.bg Касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна Музикални магазини „Вижън”(София), „Саунд Гардън” (Бургас), „Медуза” (Велико Търново), „Млад Техник” (Сливен) и „Мюзик Център” и „Рок Шоп” (Пловдив)

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички