No More Many More с четвърти албум. Представят "Един от тях" с концерти в София и в страната


No More Many More с четвърти албум. Представят "Един от тях" с концерти в София и в страната

1811

No More Many More, с десетилетие на българската музикална сцена и планове за велики неща пред тях, ще представят премиерно своя нов авторски албум в столичния клуб "Строежа" на 13 декември.

"Един от тях" е четвърти диск за групата, която отказва да играе по правилата и достига до хората без да използва заобиколни пътища. С честни думи, силни ангажирани текстове и неповторим стил – право в сърцата на публиката, Методи Кръстев, Радослав Гергов, Камен Александров, Владимир Иванов, Мартин Стоянов-Martist и Гриша Георгиев са тук, за да останат и да разбъркат музикалното статукво у нас. 

До края на годината No More Many More представят "Един от тях" на национално минитурне, датите за което може да откриете в социалните мрежи на бандата.

"Един от тях" съдържа десет песни и във всяка една липсва компромис със стила и разбиранията на авторите. Под повърхността на характерната за Методи и компания музика и константно силните текстове, в него се отличават и повече дръзки звукови експерименти, перфектната комбинация за нови и стари фенове на No More Many More с включването на бруталните бас линии от Гриша Георгиев, синтове и пиано на Мартин Стоянов-Martist, който се е погрижил и за финалните микс и мастеринг на албума.

На 13 декември, освен представяне на новия албум "Един от тях" и видеопремиера на новата песен "Остани човек", публиката ще види на сцената и близкия приятел на бандата – актьорът Валери Йорданов, с когото групата има дует, и специалните гости на вечерта – новото българско синт поп явление - група BroPunzel.

Ефектното видео към  "Остани човек" – дело на режисьора Боян Карамфилов, ще бъде достъпно за всички още на следващия ден, 14 декември в 11.00 в YouTube канала на бандата. В него има избрани кадри и от първото му представяне на живо пред фенове преди месеци по време на големия концерт по случай 10-годишнината на групата.

Билети за концерта - тук, пълен списък на датите от турнето може да намерите в социалните мрежи на групата, а събитието в София и всички детайли във Фейсбук вижте тук.

Фейсбук: No More Many More
YouTube: No More Many More
Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички