Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София


Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София

1568

Самородни, широкоспектърни и винаги свободни, No More Many More са научили много за десетилетие на българската музикална сцена, но едно е сигурно – алтернативната група не прави компромиси със стила си и запомнящите им мелодии, силни текстове на български и отличителни мъжки двугласия са разпознаваеми не само от техните фенове.

Артистичната свобода е сапуненото мехурче, което се носи във въздуха вече десет години около фронтмена, основен композитор и текстописец на бандата Методи Кръстев и увлича публиката. А No More Many More са обичани и заради своята активна гражданска позиция и мнения, които смело изразяват в песните си от 2013 година.

Днес, 10 години по-късно, No More Many More продължават систематично и постоянно напред и носят любовта към музиката и бунта в сърцата си. В този важен момент от кариерата си, групата ще зарадва своите фенове с перфектната музикална вечер - концерт и премиера на нова песен. "Няма бивши хъшове" ще прозвучи за първи път на живо на 28 септември в клуб Stroeja Open Air, където No More Many More се качват на сцената, за да празнуват с много приятели, част от които ще се включат и с изненадващи изпълнения заедно с бандата.

В новия проект групата си партнира с актьора Валери Йорданов и неговата дъщеря -Яна Йорданова, която също пее в парчето. Музикалното видео, на което Валери е и режисьор, съчетава документални кадри от работата на групата в студиото, както и кадри от "Хъшове" на режисьора Александър Морфов. Песента е пряко свързана с битките в Народния театър и отразява и обществения пейзаж в страната. Групата застава в подкрепа на позицията на Валери, с когото, освен че са близки приятели, работят и по саундтрака на филма "Шекспир като улично куче", спечелил шест награди "Златна Роза" миналата есен. Театралният и филмов актьор, визионер и режисьор споделя, че е фен на бандата именно заради усещането за чест и смисъл, което споделя с тях.

На 28 септември в Stroeja Open Air No More Many More и Валери Йорданов ще направят и видеото към "Няма бивши хъшове", което ще бъде достъпно за всички на другия ден в 11.00 в YouTube канала на бандата.

Събитието е без вход, но всеки може да подкрепи групата по един или друг начин, а детайлите във Фейсбук вижте тук.

Facebook: No More Many More
Instagram: No More Many More
YouTube: No More Many More

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички