КоЯn на Hills Оf Rock 2024: Once a Freak, Always a Freak. Средният пръст и малко други есенции
С Плешивото куче на терен, преди генералните репетиции на някои от по-ярките участници в афиша на:
Легендата на японския авангарден джаз Акира Саката в София
Първо издание на Music Vibes Festival. Молец, Fyre, Атанас Колев, Боро Първи и други хитови изпълнители в Созопол. Крис Макаров и Юли Славчев - посланици на нов бранд за дрехи втора употреба
Hayes & Y и Woomb с ексцентричен концерт в Созопол
Мокри и усмихнати с Dubioza Kolektiv в Созопол. Веселяците канят на "концерт с приятели" със специални пакети на билети с отстъпка
Lеft To Die с нов концерт в София: Култови песни на Death от "Scream Bloody Gore" и "Leprosy"
Рок маратон: Mono Inc, Pain Of Salvation и Ihsahn в три последователни дни в Пловдив
Трето издание на Международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев" в Боровец от 2 до 7 август
Judas Priest - Защитниците на Непроницаемата вяра в София
Траш и спийд на макс с американските титани Toxic Holocaust
Chuck Billy (Testament): "Ще крием бирата в бекстейджа от Maltworm"

Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София


Десетилетие музикален бунт: No More Many More празнуват 10 години с нова песен и голям концерт в София

1697

Самородни, широкоспектърни и винаги свободни, No More Many More са научили много за десетилетие на българската музикална сцена, но едно е сигурно – алтернативната група не прави компромиси със стила си и запомнящите им мелодии, силни текстове на български и отличителни мъжки двугласия са разпознаваеми не само от техните фенове.

Артистичната свобода е сапуненото мехурче, което се носи във въздуха вече десет години около фронтмена, основен композитор и текстописец на бандата Методи Кръстев и увлича публиката. А No More Many More са обичани и заради своята активна гражданска позиция и мнения, които смело изразяват в песните си от 2013 година.

Днес, 10 години по-късно, No More Many More продължават систематично и постоянно напред и носят любовта към музиката и бунта в сърцата си. В този важен момент от кариерата си, групата ще зарадва своите фенове с перфектната музикална вечер - концерт и премиера на нова песен. "Няма бивши хъшове" ще прозвучи за първи път на живо на 28 септември в клуб Stroeja Open Air, където No More Many More се качват на сцената, за да празнуват с много приятели, част от които ще се включат и с изненадващи изпълнения заедно с бандата.

В новия проект групата си партнира с актьора Валери Йорданов и неговата дъщеря -Яна Йорданова, която също пее в парчето. Музикалното видео, на което Валери е и режисьор, съчетава документални кадри от работата на групата в студиото, както и кадри от "Хъшове" на режисьора Александър Морфов. Песента е пряко свързана с битките в Народния театър и отразява и обществения пейзаж в страната. Групата застава в подкрепа на позицията на Валери, с когото, освен че са близки приятели, работят и по саундтрака на филма "Шекспир като улично куче", спечелил шест награди "Златна Роза" миналата есен. Театралният и филмов актьор, визионер и режисьор споделя, че е фен на бандата именно заради усещането за чест и смисъл, което споделя с тях.

На 28 септември в Stroeja Open Air No More Many More и Валери Йорданов ще направят и видеото към "Няма бивши хъшове", което ще бъде достъпно за всички на другия ден в 11.00 в YouTube канала на бандата.

Събитието е без вход, но всеки може да подкрепи групата по един или друг начин, а детайлите във Фейсбук вижте тук.

Facebook: No More Many More
Instagram: No More Many More
YouTube: No More Many More

Press & Management: Projector Plus

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички