Таря Турунен се завръща у нас с български хор за Dark Christmas


Таря Турунен се завръща у нас с български хор за Dark Christmas

1793

Метъл богинята Таря Турунен (Tarja Turunen) няма да пропусне любимата си България и тази година.

Тя пристига в София, за да пее в зала 3 на НДК от 20.00 ч. на 3 декември. Това ще е един по-различен, по-мрачен и може би най–пленителният ѝ концерт, на който някога ще присъствате, уверяват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Очаква ни тъмна метъл Коледа, антипод на всички лиготии със звънчета, елхи и подаръци, от които всеки декември рискуваме да хванем диабет. Ледената кралица идва от Север, за да ни завладее с музиката от най-новия си албум "Dark Christmas".

Таря е подготвила невероятен симфоничен спектакъл със струнен оркестър и хор от България. Освен творби от новия диск, който се очаква да излезе около Коледа, тя ще представи и емблематичните си за сезона добре познати парчета, но по начин, който никога не сте чували на живо.

Дни след нейното невероятно шоу в столичния клуб Joy Station миналия октомври, започнаха разговорите за следващото ѝ посещение у нас, припомнят организаторите.

Билетите за коледния концерт на Таря Турунен в София са  продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. каси на Fast Pay и магазини "На тъмно"), Билетен център НДК, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ и  https://www.tickets.ndk.bg/

* Деца до 10-годишна възраст влизат без билет и с придружител, но не могат да бъдат настанени на отделно седящо място.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички