Трио Viva на национално турне


Трио Viva на национално турне

1393

Само два месеца след успеха на концерт-премиерата на дебютния им албум "Supernova", трио Viva се отправи на национално турне.

Началото беше в Мездра на 5 май. Изявите нататък са в Първомай на 15 май, 15 юни - Карлово, 19 юни - Хасково, 15 юли - Пловдив, 16 юли - Тутракан, 15 август - Драгоман, 31 август - Раювци и 15 септември - Балчик.

Триото ще представи на живо всички песни от албума "Supernova", кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, както и акапелни изпълнения в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата, които обещават на всеки концерт много импровизации и висок градус на настроението.

Както MySound.bg нееднократно писа, на 17 май, в рамките на четиридневния фестивал SoFest Spring в Sofia Live Club е участието на триото с гост Яна Николова. В същата вечер гостите ще могат да се докоснат до магията на още едно изкуство - премиерата на спектакъла "Този филм" с участието на актьорите Нети Добрева и Асен Блатечки.

Паралелно с концертите както на клубни, така и на големи сцени, момичетата записват и нови песни. Дали новите им проекти ще са в стиловата еклектика от поп, денс, рок и рeгeтон, като в дебютния албум "Supernova", предстои да разберем скоро. Със сигурност, певиците продължават работата си със Славчо Николов - музика и текст, Яна Николова- текст, Алекс Нушев с аранжиментите и много гост-музиканти.  

   
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички