Фифти Сент: Кание просто се увлече


Фифти Сент: Кание просто се увлече

3374

Фифти Сент заяви, че Кание Уест се увлякъл и преиграл, заплашвайки да бойкотира "Ем Ти Ви", задето го пренебрегнали в наградите и открили шоуто с Бритни вместо с него.

В серия от медийни изяви Фифти, който в момента е в люта битка с Кание за това, чии албум ще се продава повече, след като двамата рапъри пуснаха новите си дискове в в един и същи ден, коментира подробно комкурента си и изказванията му.

"Той не е свикнал да не го уважават, а надеждите му да открие шоуто са безпочвени", присмя се Фифти на Кание от страниците на списание "Пийпъл".

"Твърди, че не трябвало Бритни да открива шоуто, все едно е забравил, че Бритни Спиърс е продала 50 милиона албума", каза по-късно Фифти пред нюйоркска радиостанция.

"Той даже и не помисля за цялостното й творчество. Тя заслужава да отвори шоуто повече от всеки друг, който участваше в него - даже и в състоянието, в което в момента е тя", заяви Фифти.

Рапърът коментира и заканите на Кание Уест да бойкотира "Ем Ти Ви".

"Не мисля, че може да го направи. Не мисля, че е възможно. Мисля, че се е увлякъл и това му е хрумнало в момента. "Ем Ти Ви" не се нуждае от него", натърти Фифти Сент.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички