Кание Уест: Приключих с Ем Ти Ви!


Кание Уест: Приключих с Ем Ти Ви!

2719

Кание Уест се закани, че ще бойкотира "Ем Ти Ви" след като за втора поредна година бе пренебрегнат от журито, макар че беше номиниран в пет категории за тазгодишните видеонгради.

"Това е втора година подред... дайте шанс на черния човек!", развика се той сред тълпата от репортери пред асансьора след шоуто.

Малко преди това той язвително заяви по повод сбиването между Томи Лий и Кид Рок: "Нека да спрем насилието над бели хора, моля!".

Преди шоуто устатият певец и композитор каза, че е възмутен задето "Ем Ти Ви" избрали Бритни, а не него да открива церемонията с изпълнението си.

"Честно казано, не ми пука за изпълнението на Бритни. Аз трябваше да отварям наградите на "Ем Ти Ви", заяви той.

Звездата не се успокои и след шоуто.

В интервю за нюйоркска радиостанция той се закани, че оттук нататък ще бойкотира "Ем Ти Ви". После отново се сети за Бритни и обвини музкалната телевизия, че я използвала.

"Те експлоатираха Бритни и й помогнаха да приключи кариерата си. В края на изпълнението на Бритни даже ми стана жал за нея", довери той.

"Казах си: "Човече, това е мръсна игра. В тази игра те сдъвкват и след това те изплюват"", каза Кание.

Той отново повтори, че бил "измамен и предаден" от босовете на "Ем Ти Ви" и се закле никога повече да не работи с музикалния канал.

Още от Хип-хоп/Ар ен би


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички