Холандски порно режисьор снима Азис


Холандски порно режисьор снима Азис

9797

Дългоочакваният клип на Азис към актуалния му хит "Мразиш" вече е факт.

Той се върти върти в ефира на Фен ТВ от днес.

Това е първият проект, който се появява в публичното пространство, след като певецът стана част от компания "Диапазон Рекърдс".

Видеото е заснето от известен холандски режисьор на порно филми, чието име се пази в пълна тайна. Знае се обаче, че  негово дело са едни от най-популярните гей порно продукции в света. Азис го срещнал съвсем случайно на парти в Амстердам. Когато дошло време да клипира "Мразиш", поп-фолк изпълнителят решил да се свърже с холандеца по телефона и да му предложи да реализират проекта заедно.

Режисьорът пожелал първо да види всичко, което е правил Азис досега. След като изгледал продукциите му, се съгласил да заснеме новото му видео с думите: "Сега ще ти покажа как се представя красив мъж...по-скоро как му се придава лъскав вид...". Той го заявил, имайки предвид двамата младежи, които партнират на изпълнителя във видеото. На режисьора обаче тепърва му предстояло най-голямото предизвикателство – да намери по какъв начин да представи Азис. Накрая стигнал до решение, че българинът трябва да изглежда "като кехлибарено камъче". Холандският порно гуру пояснил, че иска да заложи на златисти и кафяви тонове и да акцентира върху природните дадености на певеца – тен и цвят на очите, а не да използва сини лещи, които вече не били на мода.

Със задачата да го превърне в "кехлибарено камъче" се заел гримьорът Кирил Чалъков, като успял да преобрази звездата в смесица между арабски принц и красива индонезийка.

В кадрите освен Азис се появяват и двама младежи. Певецът обаче отрича да ги познава, което е неприсъщо за него. Досега в кариерата му всеки, снимал се в негов клип, или е бил негово гадже, или поредният секссимвол. Макар в този случай да няма предистория за екранните му партньори, певецът е категоричен, че за тези момчета тепърва ще се говори.

Песента "Мразиш", която е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Азис, се появи изненадващо в интернет преди две седмици с лошо качество.

Въпреки че е в недовършен вариант, тя предизвика невероятен интерес от страна на феновете.

 

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички