Женско царство в поредното издание на No Heads


Женско царство в поредното издание на No Heads

5428

Поредното издание на No Heads Music Weekend е в столичния клуб  Culture Beat утре.

Всъщност, събитието ще се състои между 23 часа на 19 март и 7 часа на 20 март, уточниха организаторите от No Heads Booking.

Специален гост е Carola Pisaturo - чувствена италианка, пристрастена към винила и танцувалния тек-хаус. Името й се свързва с постоянно присъствие на западноевропейската електронна сцена и похвални студийни продукции. Първото й издание (2004) е за Southsoul - лейбъла на Gaetano Parisio.

Carola Pisaturo основава собствения си лейбъл - Claque Musique, през 2006.

Лейла Дейн (Laylla Dane) и Пола (Polla) ще партнират на гостенката.

Билети - 15 лв.

Carola Pisaturo обединява енергичността и чувствеността на родния й Рим и Неапол, където живее понастоящем. Още на 18 тя е сблъсква със електронното звучене и... е запленена. 1997 е година първа за кариерата й на диджей. От този момент младата италианка се впуска в изучаване и изживяване на музикалните звуци. След като през 2002 придобива квалификация по звуково инженерство в Рим и Милано, тя изгражда собствено студио, в което оформя фънки стила си. Първото й издание е за компанията  Southsoul Records. По-късно - през 2005 и 2006, основава лейбълите за винилови издания - Titbit Music и Claque Musique, превърнали се в нарицателни за качествени фънк и минимъл техно.

Такъв е и стилът на самата Pisaturo - плавен микс между хаус, фънк и техно, подправени със средиземноморска чувственост. 

Още - на:

www.NoHeadsBooking.net

www.CarolaPisaturo.com

www.ClaqueMusique.com

facebook.com/NoHeadsBooking

www.myspace.com/stefanuzunov

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички