Заради Драгана и Весна пускат билети за балкона на зала 1 на НДК


Заради Драгана и Весна пускат билети за балкона на зала 1 на НДК

6423

Поради големия интерес към концерта на Драгана Миркович (на снимката) и Весна Змиянац на 16 юни, за зрители вече е отворен и балконът в зала 1 на НДК.

Местата за него ще бъдат на ексклузивни цени от 20, 25 и 30 лв., информират организаторите.

"Цената наистина си заслужава, предвид това, че двете звезди на балканската музика ще направят близо 3-часов концерт и то само с мегахитовете, които всички техни почитатели очакват", коментира продуцентът от "Арт БГ" - Петър Харалампиев.

Ограничени количества билети за концерта на партера на залата все още има и те могат да бъдат закупени в Билетен център, НДК, и в мрежата на Eventim - в това число верига магазини "Германос", "Пикадили", "Офис 1", бензиностанции OMV.

Специално за почитателите на Драгана Миркович и Весна Змиянац "Юнион Ивкони" и "Арт БГ" са предвидили 20 % отстъпка от цената на автобусните билети за вътрешни превози по всички дестинации. Всичко, което трябва да направят пътниците, за да се възползват от промоцията, е да представят своя билет за концерта в офисите на "Юнион Ивкони" в цялата страна при закупуване на места в автобусите на компанията.

Повече информация за промоцията:

Официален сайт на "Арт БГ":

www.artbulgaria.org

Официален сайт на "Юнион Ивкони":

http://www.union-ivkoni.com/

Звездите ще пеят над два часа и половина.

Двете гранддами на балканската музика стигнали до тази договорка предвид факта, че българските им почитатели са едни от най-многобройните и най-верните на Балканите. Очаква се над 3 500 души да припяват наизуст с пълно гърло всяко парче от богатия репертоар на именитите сръбкини.

"От години очаквам първия си голям концерт в България и изключително много се вълнувам, защото публиката във вашата страна е страшно емоционална и истински се раздава", споделя Миркович.

Изпълнителката на "Placi zemljo" и "Sve bih dala da si tu" обещава да изпее на живо в НДК още много хитове, които българските й фенове очакват с нетърпение.

Звездата ще бъде подкрепена на сцената от голям бенд, а за нейната част от програмата и сценичния й облик ще се погрижи професионален сценарен екип, напомнят от "Арт БГ".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички