Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тръгват на лятно турне "!Удивителни Въпросителни?"

Touch Down вместо Kylie Minogue с Taio Cruz в София


Touch Down вместо Kylie Minogue с Taio Cruz в София

7530

Тъч Даун (Touch Down) е българската група, която ще излезе на една сцена с мегазвездата Тайо Круз (Taio Cruz) на концерта му в София – част от музикалното турне Coca-Cola Happy Energy Tour.

Както MySound.bg вече извести, събитието е на площад "Батенберг" от 19.30 ч. на 21 септември.

Гласуването на музикалните фенове на специално разработената секция в сайта www.coca-cola.bg, приключи днес. В продължение на близо месец почитателите имаха възможност да гледат ексклузивните кадри от музикалната колаборация на Лора Караджова, Сантра и Тъч Даун с британския поп идол. Момчешката група спечели с преднина от 11 163 гласа, на второ място остана Лора Караджова с 10 998 гласа, а третата позиция зае Сантра с 10 161 гласа.

"Имаме най-яките фенове в България, благодарение на които ще застанем рамо до рамо с една ярка световна звезда -  Тайо Круз, и ще направим всичко възможно общата ни изява, без значение колко кратка ще е тя, да бъде запомнена за дълго! ...Като не забравяме и колко сме признателни на Coca-Cola за шанса да покажем, че българските изпълнители имаме място до световни звазди!", споделят музикантите от Тъч Даун.

Как ще се справят с нелеката задача да заместят Кайли Миноуг (Kylie Minogue) в тоталния хит "Higher", предстои да видим.

По време на оспорваната музикална надпревара всеки посетител на сайта можеше да види временния вот и чрез своя глас да промени крайния резултат. Изпълнителите приканваха хилядите фенове да гласуват за тях в специални видео клипчета, а позициите им в класацията се променяха неколкократно.

Концертът в София е част Coca-Cola Happy Energy Tour, което се организира с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice. С лятната промоция "Над 1 000 000 награди" на опаковката от 500 ml Coca-Cola дава шанс на 50 късметлии да спечелят ВИП-пропуск за двама за големия концерт и да се насладят на уникалната възможност да слушат любимия си поп идол. Те ще бъдат настанени в ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle, където ги очакват още много приятни изненади и подаръци.

ВИП-пропуски за най-горещото и специално място Happy Energy Circle в Русе, Варна, Бургас и Пловдив могат да бъдат спечелени на сайта www.coca-cola.bg и чрез играта на The Voice Radio & TV. Желаещите трябва да "хванат" в ефира на The Voice Radio & TV песен или клип на един от участниците в турнето. Играта продължава до 9 септември. Какво трябва да направят след като чуят или видят парче на Саша Лопез или Лора Караджова, на Тъч Даун или Сантра – вижте на www.thevoice.eu.

Coca-Cola Happy Energy Tour ще обиколи шест български града през септември:

14 септември - Велико Търново - Площад пред крепостта "Царевец";
15 септември - Русе - Централен градски площад;
16 септември – Варна - Амфитеатъра в Морската градина;
17 септември – Бургас - Площад "Тройката";
18 септември – Пловдив - Площад Централен, пред хотел "Тримонциум".

"Окото на бурята" – големият финал, ще бъде в София на 21 септември и ще залее феновете с огромна доза добро настроение и горещи хитове. Румънските топимена Sasha Lopez и DJ Sava, Лора Караджова и Гуудслав (Goodslav), Графа и DJ Дончо (DJ Don4o), Играта и Сантра, Тъч Даун, Billy The Kid, Lexus, Скилър (Skiller), Тома заедно с рок бандата му и танцьорите от Студио Денс Зоун ще излязат на една сцена, за да представят най-новите си проекти и неочаквани изпълнения пред многобройните почитатели. В края на всяко шоу петима късметлии ще имат и уникалната възможност да направят атрактивна обиколка на града с култовия Дъ Reis в компанията на своите музикални идоли.

Всички концерти на турнето са със свободен вход.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички