Нора също напусна X Factor


Нора също напусна X Factor

4668

Нора Дончева е поредният финалист, който напусна X Factor.

Петите елиминации се състояха снощи.

За втора поредна седмица Мага се раздели с участник от своята група. Носителката на награда на Billboard за ар-ен-би композиция Нора е живялата и пяла 17 години в Америка. 43-годишната изпълнителка се изправи на директни елиминации срещу момчетата от Voice Оf Boys. В битката тя изпя "Natural Woman" на Арета Франклин, а опонентите ѝ - "Wake Up Call" на Маруун Файв (Maroon 5).

Тежкото решение кой да напусне шоуто се падна на Мария Илиева, след като Мага и Поли Генова гласуваха съответно за Нора и Voice Оf Boys. "Ти имаш сериозна кариера зад гърба си и си много по-голяма от тази сцена", беше аргументът, с който Мария съобщи своя избор, давайки своя глас за Voice Оf Boys. Въпреки решението на журито, Нора обяви, че е щастлива, че именно момчешката група продължава напред, защото вярва, че трябва да се дава път на младите и талантливите хора.

Вечерта беше специална за Прея Осасей, която сбъдна мечтата си да пее на сцената на X Factor. Тя изпълни "Waterfall" на ТиЕлСи (TLC) и зареди публиката със силния си глас и непринудено поведение. Стела и Ангел пък се представиха като дует и изпяха вечния хит "Son Of A Preacher Man" на Дъсти Спрингфийлд, акомпанирайки си единствено с китари. 

В музикалната надпревара остават само осем финалисти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички