Fish с концерт в Античния театър в Пловдив на 21 септември


Fish с концерт в Античния театър в Пловдив на 21 септември

3497

Фиш (Fish) ще гостува със своя формация за концерт в Античния театър в Пловдив.

Изявата на легендарния вокалист е в рамките на фестивала Sounds Оf The Ages на 21 септември.

Както MySound.bg информира, Таря Турунен (Tarja Turunen) и звездният барабанист Майк Терана (Mike Terrana) представиха спектакъла Beauty & The Beat на същото място по време на първото издание на събитието миналата година.  

Феновете на шотландския бард също да очакват незабравимо шоу, приканиха организаторите от "Тангра Мега Рок". Някогашният вокалист на Мерилиън (Marillion) пристига със собствен бенд, като обещава не само най-големите хитове от соловата си кариера, но и класики от репертоара на предишната си група. Някои от тях ще бъдат изпълнени за първи път със симфоничен оркестър. В изявата ще се включи Пловдивската филхармония.

"Първото издание на Sounds Оf The Ages вдигна летвата високо и сега ще продължим нагоре. Невероятно горди сме, че на 21 септември ще направим концерт именно на Фиш. Той не само е сред любимите ни творци, но и Античният театър е най-точното място за красивата му музика. Пловдив отново ще бъде център на културния живот у нас", коментира Васил Върбанов от "Тангра Мега Рок".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички