LL Cool J и The Black Keys правят шоу на наградите за видеоигри


LL Cool J и The Black Keys правят шоу на наградите за видеоигри

3768

bTV Action ще излъчи церемонията по връчването на деветите годишни "Награди за видеоигри" 2011 от 18.00 ч. днес.

Шоуто включва изяви на най-големите звезди от света на развлекателната индустрия като Чарли Шийн, Бруклин Декер, рапъра LL Cool J (на снимката вляво), Хълк Хоуган и други.

В изявата се включи и рок дуото, носител на "Грами" (Grammy) The Black Keys и номинираният за "Грами" денс мюзик иноватор  deadmau5, който помогна за интересната трансформация на спектакъла чрез визуално представяне на звука в реално преживяване на видеоигра.

Галата отличава значимите постижения и качества на игри, дизайнери, анимация, пробив в технологиите, музика и изпълнения през последните години в индустрията. Наградите предлагат и поглед към бъдещето на гейминга, включително ексклузивен преглед на едни от най-очакваните игри през следващите години.

Деветите годишни "Награди за видеоигри" 2011 доказват, че са наистина запомнящо се събитие. Гигантите в индустрията се събират, за да отпразнуват заедно изключителните артистични и технологични постижения в света на гейминга през последната година на двучасово международно събитие в "Сони Студиос" в Лос Анджелис.

Най-влиятелните членове в индустрията на видеоигрите, както и звездите от спорта, телевизията, музиката и филмите, се събраха в най-голямата нощ на видеоигрите, за да видят победителя, който ще получи приза за игра на годината, както и носителите на наградите за най-добра компютърна игра, за най-добра игра с няколко участника, за Герой на годината, за най-добра приключенска игра и останалите категории.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички