The Funkiest! Рут Колева в микс с DJ SAVA и Джун Йошида


The Funkiest! Рут Колева в микс с DJ SAVA и Джун Йошида

4039

The Funkiest е събитието, което обещава да разтърси с истински, модерен фънк столичния клуб Mixtape 5 на 5 май, срещу 6 май, Гергьовден.

В концерта ще участват Рут Колева (първа нейна изява след като спечели наградата на БГ радио за певица на 2012), SAVA (както вече се уточнихме, името му се изписва с главни букви) и шеметният Джун Йошида (Jun Yoshida) - със сет за ордьовър.

Изцяло българското фънк парти ще започне в 22.30 ч. Билети - 8 лв. в предварителна продажба чрез Ticketstream, 10 лв. на място, 5 лв. за всички именници.

Събитието е подкрепено от родния лейбъл за тематични партита CODE:.
 
Вечерта ще бъде посветена на фънк музика във всичките й разновидности. През соул и диско, с джаз мотиви и различни ритъм секции. За да се влюбиш във фънка, е нужно да го усетиш. Да го чуеш, извирен на живо. За миг да се пренесеш във времето, когато едно общество от музиканти е избухвало със своята музика, без да търпи закономерности, коментират организаторите на проявата.

Рут Колева и Skankdal в лицето на SAVA са подготвили нажежени сетове. Партито ще бъде открито от Джун Йошида с еклектична селекция от диско и бугалу. Малко след това на сцената ще излезе Рут заедно със своя бенд. Тя ще представи песни от предстоящия си албум, ще изпълни и фънк класики от миналото. Парчета, които са се запечатали в историята на музиката, знакови за стила. След края на лайфа, Рут ще остане на сцената, а до нея ще застане SAVA (Skankdal/Camp Sessions). Младият диджей прекарва последните години в опознаване на основите фънка и сега е времето да го докаже. Заедно с Рут те ще направят сет, в който интригуващи вокали ще се слеят с неговото миксиране.

През цялото парти на проектора ще вървят визии, подбрани от SAVA.

Диджеят представи наскоро своя аудио-визуален сет, а сега ще подбере сцени от американски филми от 70-те и 80-те с полицейски гонки, танцови съзтезания и смешни кадри.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички