Богдана Митова специален гост на United Colors Of Music


Богдана Митова специален гост на United Colors Of Music

3824

Певицата Богдана Митова ще се изяви в тандем с Dr. Feelgroove в поредното издание на популярната поредица от партита United Colors Of Music.

Другите участници в събитието, което ще се състои в "Ялта" довечера, са Long George, Moev, Deep Laid и DJ Sla-p. Вечер, изпълнена с много емоции, качествена музика и специална изненада обещават организаторите, подчертавайки възможността присъстващите да спечелят тематични фланелки с логото на United Colors Of Music и Urban Style.

В градината на заведението Dr. Feelgroove и Long George ще се развихрят под звуците на специалната Collection Оf Classics. В тяхната шарена пролетна селекция ще звучат най-свежите алтърнатив, хип-хоп, фънк, поп и диско парчета, подбрани от Dr. Feelgroove.

В голямата зала на клуба през това време Moev, Deep Laid и DJ Sla-p обещават хаус сетове. Зад пулта първи ще застане DJ Sla-p, който ще посрещне гостите с warm-up бийт и ритъм. След него Deep Laid и Moev ще накарат публиката да се забавлява максимално. Добре познатите хедлайнъри от Let's Be Close поредицата са приготвили, както винаги, много музикални изненади.

Кулминацията на нощта ще бъде поставена от Dr. Feelgroove, чиито сетове слушателите на радио NOVA могат да слушат на живо всеки вторник в партито Let’s Be Close.

Вход: 10 лв

Дрескод: синьо

Още - на:

http://mikamagazine.us4.list-manage.com/track/click?u=f904126435de1d4b6f97c591a&id=08df06f130&e=87e1e8a5b6

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички