Рут Колева представя съвместен проект с BassCatz


Рут Колева представя съвместен проект с BassCatz

4349

Завидно активната Рут Колева е готова със следващото си парче - "Moving Foreward", с участието на дуото BassCatz, към което има и видео.

Проектът ще бъде представен в Sofia Live Club от 19 ч. на 20 юни.
Вход свободен.
 
Младата певица и новоизгряващият диджейски тандем заснеха клипа през изминалата седмица. Два снимачни дни, много емоция и хъс на творчески настроени хора, най-модерната техника и незаменима атмосфера са колаборацията, в резултат на която се появява крайният продукт: "Moving Forward". Стара къща на известната столична улица "Г.С.Раковски"е мястото, където се развива действието. Оказва се, че постройката е с риск от срутване и всеки момент би могла да бъде опасна за живота на някой от присъстващите.  Въпреки силните притеснения, екипът не спира работа и се справя успешно с финализирането на кадрите, необходими за добрия резултат.

BassCatz не случайно са част от проекта - именно те са едни от първите, които подкрепят и съпровождат певицата на първите ѝ концертни изяви. Добър старт на нейната музикална кариера, който я отвежда до съвместната им работа днес.
    
Съдбоносна среща на изпълнителите е причината за "Moving Forward". След случайнa засечка във Варна и запис на парчето в студио на Графа, песента е на бял свят днес. Името ѝ е и слоган на лейбъла на дуото - Platform. Както MySound.bg извести, зад него стоят Христо (aka Monk) и Мартин (aka JamezBongg). Страстта на музикантите към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции на 4 грамофона и невероятната енергия в лайв изпълненията ги нарежда на обща сцена с легендите на дъбстепа - 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky и други.

След наградата "Певица на годината"на БГ радио и над 160 концерта в последните 16 месеца, Рут завършва работа по новия си самостоятелен албум, който ще излезе до края на годината.

Като сингъл от диска, "Moving Forward" ще атакува и някои от най-добрите чуждестранни радиостанции.

Още - на:

https://www.facebook.com/music.ruth
https://www.facebook.com/basscatz
https://www.facebook.com/platf0rm

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички