Филип Киркоров и Ани Лорак кацат с частен самолет в София


Филип Киркоров и Ани Лорак кацат с частен самолет в София

3906

Лятното турне на Филип Киркоров в България, на което ще представи новото си супершоу за милиони - "ДруGoy", започва днес.

Както MySound.bg извести, най-зрелищната и пищна обиколка, предприемана от руската мегазвезда у нас, ще стартира с концерт в София в зала 1, НДК, (29 юни) и ще продължи с изяви на сцените на Летен театър Пловдив (1 юли), Летен театър Бургас (2 юли) и в Летен театър Варна (5 юли).

Киркоров ще пристигне в столицата по покана на компания DeGris, придружен от своето протеже – украинската поп звезда Ани Лорак. Красавицата ще вземе специално участие и в четирите концертa. Филип Киркоров и Ани Лорак ще разполагат с президентски лукс в хотел "Шератон" по време на престоя си в София. Oрганизаторите са предвидили в графика на звездите официална вечеря за целия екип на шоуто и техните най-близки приятели от българския шоубизнес. След концерта в зала 1 на НДК, руският Майкъл Джексън ще бъде посрещнат от екипа на единствения по рода си елитен частен клуб в България с грижливо селектирани членове – The Residence Exclusive Club. Сградата, в която се помещава клубът, е построена през 1906-1907 по поръчка на Димитър Яблански и проектирана от придворния архитект на княз Александър Батенберг - Фридрих Грюнангер. Външната украса на сградата е дело на дворцовия декоратор Андреас Грайс. Днес, 100 години по-късно, тя блести, реставрирана в оригиналния си вид и е превърната в паметник на културата. Домакините ще осигурят удобства за краля на руския поп от най-висока класа и ще предложат изискан интериор и кулинарна виртуозност, съизмерими с най-елитните ресторанти в света. Част от богатото меню ще включва студено предястие "Амюс Буш", пролетни рулца, гъши дроб с крем от млечна царевица, телешко филе на грил с песто сос и трюфел олио, агнешки котлети на тиган, Арлекино зеленчуци и други.

Три ТИР-а превозват декорите и сцената. Изпълнитителят идва със 100 души екип и личен гардеробиер, грижещ се за 50 уникални костюми, които звездата и неговият балет ще сменят по време на шоуто. За изработката на впечатляващите тоалети, Филип Киркоров е привлякъл плеяда от модни таланти, която включва както изгряващи таланти от руската мода, така и всепризнатия руски топдизайнер Валентин Юдашкин. Сред ефектните костюми, с помощта на които певецът ще се превъплъти в новите си ексцентрични образи на сцената, е светещ плащ и традиционна шотландска пола.

Филип Киркоров ще се срещне с някои от най-близките си приятели и колеги от българския музикален шоубизнес. Сред специалните гости на концерта в София се очакват естрадната прима Лили Иванова, Васил Найденов, Катя и Здравко от дует Ритон, Георги Христов, Богдана Карадочева, композиторът Тончо Русев и други. В късните часове след края на шоуто, купонът ще се прехвърли в елитен частен бизнес клуб в сърцето на София, където гостът и неговата компания ще бъдат обслужвани като истински царски особи и ще вкусят от най-изтънчени блюда.

Гаранция за успех на спектаклите е екипът от професионалисти, работили по проекта. Зад него стоят най-добрият художествен директор на руските шоупрограми Борис Краснов и най-търсеният сред режисьорите Олег Боднарчук – откритие на Алла Пугачова, Максим Пасюк – хореограф № 1 в Русия и Украйна, поставил на сцена едни от най-популярните и мащабни риалити формати – "Танци със звездите", "Фактор А" и "Коледни срещи".

Билети за спектаклите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас -  в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички