Веси Бонева като мамутче Прасковка в Ледена епоха 4


Веси Бонева като мамутче Прасковка в Ледена епоха 4

6285

Веси Бонева стана част от актьорския екип, който озвучава на български героите от хитовата холивудска продукция "Ледена епоха: Континентален дрейф".

Певицата е гласът на малкото мамутче Прасковка, появило се в края на предишната част от детската поредица. Това е дебютът на младата изпълнителка в говорния дублаж на филм. Зад гърба си обаче Веси има няколко представяния на песнички в детски ленти като "Малката русалка" например.

"Едно е да застанеш зад микрофона и за песен, съвсем различно е да записваш глас за филм. Трябваше да размахвам ръце, да скачам и дори да тичам, за да се получат всички звуци реални. Беше много интересно и забавно!", разказва Веси за звукозаписа.

Докато "Ледена епоха: Континентален дрейф" е начело на най-гледаните филми в страната, Веси Бонева продължава работата по своите проекти. Младата изпълнителка има участия в клубовете из България и Македония това лято.

Следващите места, където могат да бъдат чути песните от албума й "Work Оf Art", са столичният La Cubanita (21 юли), Planet Club във Варна (27 юли), Planet Club в Св. Влас (28 юли) и Hacienda Beach, Лозенец, на 2 август.

http://www.youtube.com/watch?v=xaR0jyu2iEo

http://www.youtube.com/watch?v=-Ky_S9GM8NU

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички