Лени Кравиц отменя концерта си у нас


Лени Кравиц отменя концерта си у нас

2214

Ще разочароваме всички фенове на Лени Кравиц (Lenny Kravitz) в България, които се готвят да видят любимия си певец на родна почва на 30 септември, тъй като концертът му се отменя.

Това съобщава самият музикант на страницата си във Facebook. Събитието,  което трябваше да се проведе в зала "Арена Армеец" в София, няма да бъде единственото отложено - по всяка вероятност това ще се случи с всички дати през септември (Хелзинки, Москва, Киев, Белград, Букурещ).

Причината е припокриване на ангажименти, което Лени не е могъл да предвиди. В момента той се снима в историческия филм The Butler, където си партнира със звезди като Куба Кудинг Джуниър, Опра Уинфри и Форест Уитакър. Снимките обаче са били удължени, а както сам посочва певецът - обвързан е с договор и не може да се откаже. Добрата новина е, че все пак концерт на Лени у нас ще има. Само че чак догодина - засега неясно кога. Ето и посланието на изпълнителя:

"Цяло лято нямах търпение да дойда в София и да пея за феновете си и ужасно съжалявам, че се налага концертът ми да бъде отложен. В момента съм в Ню Орлийнс и работя по историческия филм The Butler. Графикът на снимките беше удължен, а аз съм длъжен по договор да довърша участието си в него. Обещавам, че ще дойда в София догодина. Нямам търпение да ви видя всички през 2013! С любов, Лени."

Организаторите от Balkan Entertainment Company и Joker Media потвърдиха неприятната новина.

Ето тяхното официално съобщение, получено в редакцията ни:

Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички