Ъпсурт атакуват с ново парче


Ъпсурт атакуват с ново парче

3522

Рапърите от Ъпсурт са напът да превземат ефира с новото си парче "Бела жига", което ще бъде представeно и на сцената в Sofia Live Club.

Събитието е на 31 ноември. 

Момчетата ще отправят поредно предизвикателно със съвкупност от уникален бийт и традиционни лафове и рими. Песента не възхвалява класическия автомобил от близкото минало "Жигули", даже напротив, по думите на Ицо Хазарта текстът е метафора. Новата песен идва след 2 години затишие от страна на рапърите, но през това време Хазарта, Буч и Бат Венци не са бездействали. През тяхното студио минава ъндърграунд хитът "Кради, кради" и тримата концентрират усилията си върху създаването на собствена агенция за мениджмънт, продукция и копирайт – Facing The Sun. Тя вече има хитов канал в сайта за видеосподеляне YouTube, а сред артистите в нея са едни от най-популярните и актуални изпълнители у нас като 100 Кила, Goodslav и Лора Караджова, припомня Тео Чепилов от Star PR.

Вечерта обещава голям купон, олдскуул парти до сутринта и най-доброто от листата на нежния представител за вечерта - DJ CASS. Освен в музикалната сфера, Cass се изявява и професионално в балет Нова.

DJ CASS залага и подкрепя изцяло родната хип–хоп сцена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички