Орлин Горанов в дует с Милица Гладнишка


Орлин Горанов в дует с Милица Гладнишка

4494

Орлин Горанов е композирал специална песен, която ще представи в дует с Милица Гладнишка в последния епизод от "Етажна собственост 3. Новодомци" по Нова телевизия този четвъртък.

Още една изненада очаква зрителите. Военният Джамбазов (Антон Радичев) най-сетне кани екранната Лили Иванова да пее пред съседите, които никога не са я виждали лице в лице до този момент. Всички заговориха за Лили още от самото начало на третия сезон, когато дори тръгна слух, че легендарната  изпълнителка ще се изяви в комедийния сериал, играейки самата себе си. До този момент обаче това не се потвърди. В последния епизод тайната ще бъде изцяло разбулена.

Финалът на сезона се очертава много романтичен. Пешо (Стефан Иванов) най-накрая решава да предложи брак на приятелката си (Гери), но е достатъчно недодялан, за да не знае как да стопли нейното сърце. Самият той като човек нито е сантиментален, нито разполага със средства, за да направи романтично предложение, на което нито една жена не може да откаже... На Гери ѝ е писнало да чака и обмисля дали пък да не откликне на чувствата на заможната футболна звезда Балериньо (Христо Терзиев). Хубавицата стои на кръстопът и се чуди в коя посока да тръгне. Кой ще я спечели окончателно – Пешо или Балериньо, предстои да стане ясно навръх Никулден, 6 декември от 21.00 ч.

Поне е сигурно, че в реалния живот Балериньо няма да остане с празни ръце. Явно сценаристите на "Идалго Продакшънс" са предизвикали съдбата с този епизод, защото в екипа на комедийния сериал се задава истинска сватба. Поличбата проработила и актьорът Христо Терзиев бил сюрпризиран от приятелката си с предложение за женитба. Половинката на актьора се казва София Маринкова и също е актриса, която стана известна с участието си в сериала "Женени с деца" по Нова телевизия. София не могла да се стърпи и поискала ръката на Христо директно пред неговите родители. С цялото си самочувствие той в началото се стъписал. Точно като героя си Балериньо, и в живота Христо Терзиев е типичен плейбой - не се спира много и непрекъснато повтаря, че трудно може да бъде уловен от жена задълго. Преди дни той отпразнува 29-ия си рожден ден и ето че краят на бурния му ергенски му живот се задава. Двамата със Софи започват да се подготвят за голямото събитие.

Сватбата е планирана за пролетта.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички