Basscatz с ново видео навръх 12.12.12


Basscatz с ново видео навръх 12.12.12

4728

Родната сцена обогатява басовия си арсенал с още едно парче от електронната музика.

Новият трак на дъбстеп дуото Basscatz (JamezzBong и Monk) - "Thriller", представя дъбстеп/грайм звучене, умело преплетено с мрачни сенки, дебнещи зад всеки ъгъл.

От Platform въобще не си губят времето и веднага те вкарват във филма през тесни проходи, мазета и гори. Знаем какво е черна котка да ти пресече път, обаче ще се поразходим с нея, преодолявайки страха си.

Текстът е дело на Bashment и Grigovor, режисира Боряна Костова, а зад камерата е Росен Савков. Продуцент – Мартин Доновски.

Basscatz е новоизгряващо продуцентско и диджейско дуо, част от водещата дъбстеп организация и лейбъл - Platform Music. Зад проекта стоят Христо Рачев (a.k.a. Monk) и Мартин Доновски (a.k.a. Jamez Bongg) – една от основните фигури, отговорни за развитието на родната дъбстеп и електронна сцена.

Страстта към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции на 4 грамофона и невероятната енергия на живите изпълнения им отрежда място на една сцена с легенди на дъбстепа като 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky (Балкански) и други. За по-малко от шест месеца Basscatz бяха хедлайнъри на повече от двадесет събития в България и чужбина, като неповторимият им сет от This Is Dubstep 2012 Sofia беше излъчен на живо пред около 10 000 зрители в цял свят.

Бас котките са подготвили и няколко авторски парчета в обещаващи колаборации с различни изпълнители, които ще бъдат пуснати в предстоящите месеци, а и представени от тандема на различни фестивали.

Не бъди шубе и влез в "Трилър"-а: http://youtu.be/vrQ5huMCsF0

На една опашка разстояние:

https://www.facebook.com/basscatz
https://www.facebook.com/platf0rm
https://www.platform-music.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички