Черно парти с Truth Hurts и DJ Prince Halim


Черно парти с Truth Hurts и DJ Prince Halim

4505

Парти, наречено Black City, предстои в столичния клуб Sin City на 20 февруари.

Специални гости на събитието са Truth Hurts и DJ Prince Halim. Изявата е част от черните партита, които се провеждат в клуба всяка сряда, а техен домакин е нашият хитов рапър Бобо. Съвместно със "Симфоникс Ентъртеймънт" и управата на заведението, той подготвя за българската публика серия от хип-хоп събития с български и световни изпълнители през следващите месеци.

За първите световни гости на Black City може да се каже само едно: те са големи, те са известни, те ще пеят в клуба на елита.
 
Примата на ар-ен-би и нео соула - Truth Hurts, няма нужда от пространно представяне. За посветените в черните ритми нейното име означава истински и качествен саунд.

Truth, или Share Watson, е родена в Сейнт Луис, щата Мисури, а по-късно след гимназията продължава музикалната си кариера в Лос Анджелис, Калифорния. Тя се изявя не само като певица, но и като композитор, текстописец, аранжор и звукозаписен артист изобщо. Автор е на парчета за Mandy Moore, Shanice и Mario Winans. Truth има страстен сексапилен соуфул глас, перфектен както за поп, така и за фънк, ар-ен-би и нео соул, представени с уникален вокален диапазон.

http://www.youtube.com/watch?v=8Q34FGADNP4

DJ Prince Halim  е роден в Сейнт Лусия, а по-късно мигрира във Виена. Като тийнейджър е пътувал между Сейнт Лусия, Африка и САЩ. Вкусът му е формиран от различни стилове - реге, калипсо, рапа, ска. В годините, изкарани в Ню Йорк с неговия братовчед DJ Gobaza, член на Silver Bullet Group, той овладява скреча и микса, като с придобитите умения и вродения си талант става поддържащ диджей на изпълнители като Adidas, Pitbull, 112, Mario Winans, 2 Face, Mr. Vegas и Truth Hurts. С уникалните си умения зад пулта, той никога не работи с предварително подготвен плейлист, а винаги търси точна песен и правилен момент за нея от публиката пред себе си.

Именно затова се превърна в един от любимите диджеи не само на виенчани, но и по света.

Видео обръщение на Truth към българските ѝ фенове:

http://www.youtube.com/watch?v=-iUrDvDHe3M&feature=youtu.be

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички