Миро, Мария Илиева, Ангел и Моисей се обединяват благотворително


Миро, Мария Илиева, Ангел и Моисей се обединяват благотворително

4285

"Родени за живот" - концерт в подкрепа на "Шарената къща – Дом за мама и деца", ще се състои в Балната зала на столичния Военен клуб от 19.00 ч.на 7 юни.

В събитието участват Богдана Карадочева, Миро, Ангел и Моисей, Мария Илиева, възпитаниците на училището по изкуства "Щастливи деца" и и други. Ще бъде представен и филмът на Тони Четрафилова – "Заради мама", обявен за филм на годината за режисура и дебют от филмовата академия.

"Шарената къща" е проект в подкрепа на майките, които сами отглеждат децата си. Поради различни причини – домашно насилие, развод, смърт на съпруг, изоставяни – майките са принудени да отглеждат и възпитават децата си, осигурявайки необходимия им жизнен стандарт, или пък ги оставят в социални домове на грижите на непознати хора. Чрез реализирането на проекта се създава уютна, здравословна атмосфера, в която семейството се възстановява и продължава заедно. Децата се чувстват сигурни с най-свидното - родната си майка, а тя може да им даде цялата си любов и внимание.

Входът е с дарителски талони – 10 и 20 лева.

Изявата се организира от фондация "Мисия Спасение".

Повече информация - на:

www.missionbg.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички