Рут Колева на турне в Япония и Индонезия


Рут Колева на турне в Япония и Индонезия

4293

Няколко месеца след издаването на EP-то си “Future Sweet” на японския музикален пазар, Рут Колева получи покана за пътуване до Страната на изгряващото слънце.

Интересът към музиката на българката в Япония е голям и местната музикална компания Sweet Soul Records предложи на певицата да направи три концерта в Токио в началото на август.

В японските си изяви, освен познатите вече за меломаните там песни от "Future Sweet", певицата ще включи и много музика от предстоящия си нов албум, който  е записан и в момента се мастерира в Холандия, а през есента ще бъде представен и издаден в България и над 10 страни по света.

Лятото ще срещне Рут и с публиката в още една азиатска страна - Индонезия. След няколко позитивни ревюта "Future Sweet" в специализирани сайтове за соул и джаз и силни онлайн продажби в страната, логичното продължение е пътуване и концерт на остров Бали.

В Индонезия музикалната сцена и пазарът са изключително развити и интересът към качествена чуждестранна музика е не по-малък от този в Япония, където много изпълнители пускат отделни издания на свои албуми и дискове.

Предстоящото мини турне на Рут в Азия е добра основа за следващите ѝ стъпки на необятния източен пазар, в който има засилен интерес към нейния нов албум от няколко компании.

Изявата на Колева в Токио е на 3 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички