Спектакълът Мистерията Еньовден разпродаде зала Арена Армеец


Спектакълът Мистерията Еньовден разпродаде зала Арена Армеец

4229

Над 6 000 билета са разпродадени за "Мистерията Еньовден" само месец преди премиерата на спектакъла. Както е известно, новата творба на Нешка Робева ще бъде поставена в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 19 декември. Организаторите от Moko Solution и NeshkaArt съобщиха, че остават около 3 000 пропуска в свободна продажба.  Единственият български глас в Космоса - Валя Балканска, е част от проекта. Тя е основният консултант на музиката, която се създава специално за шоуто. Балканска, заедно с Алекс Нушев,  творчески и музикален продуцент, ще накарат публиката да започне да вибрира под звуците на най-доброто от българската народна и рок музика, убедени са организаторите.

Под ръководството на Валя по саундтрака работят повече от 30 от най-изтъкнатите български музиканти. Освен основните гласове на "Мистерията Еньовден" – Деси Добрева, Звезди от Ахат и фолклорната певица Валерия Момчилова, зрителите ще могат да се насладят и на автентични гласове, събрани от цяла България.

Спектакълът "Мистерията Еньовден" е изцяло нов проект на именитата Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции,  модерното звучене от български фолклор, хард рок и улично изкуство.

Билети за "Мистерията Еньовден" от 20 до 50 лева. - в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в "Арена Армеец", както и онлайн тук и тук.

Всичко за предстоящия спектакъл - на официалната facebook страница:
https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички