Мария Илиева в реге стилистика


Мария Илиева в реге стилистика

4592

Мария Илиева се впуска в регето.

Точно това е музикалният стил на нейния най-нов сингъл – "Условие №1", чиято премиера ще се състои на сцената на X Factor по време на петъчния концерт.

До изпълнителката ще застане дуетният ѝ партньор Zafayah, вокалист на най-успешната българска реге група Roots Rocket. Видеото, което ще бъде показано ексклузивно в петък, е заснето от култовия хип-хоп режисьор Павлин Иванов - Bashmotion, носителя на наградата за най-добър режисьор на Първите български хип-хоп награди.

Пламен Зафиров - Zafayah е автор на текста и аранжимента, а музиката е колаборация между него, Ясен Обретенов и Деян Илиев. Това е трети сингъл на Мария Илиева за 2013 - след "Wanna Be The Best" с KNAS и Bacardy и соловия "Играя стилно". Съвсем скоро певицата получи високи оценки за музиката и стила си, като бе номинирана в две категории за Жена на годината - "Сцена (Музика)" и "Личен стил", както и за приза БГ Модна икона. "Условие №1" ще се завърти в ефир следващата седмица.

Преди да видим новата реге визия на Мария на сцената в X Factor обаче, ще прозвучат  изпълненията на финалистите в концерта довечера, посветен на британската музика. Как Наско ще представи легендите Битълс и как ще си разпределят ролите на мъже и жени Мартин и Люси? Мартин залага на стопроцентовия хит на Дъфи "Mercy", а Люси ще демонстрира характер и руски темперамент с изпълнение на Уайтснейк.

И още – Емели Санде, Ейми Уайнхаус, Джеси Джей и Адел – от 21.00 ч. днес.  

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/xfactorbulgaria

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички