Hernan Cattaneo и Sandy Rivera посрещат Новата 2014 в Ялта


Hernan Cattaneo и Sandy Rivera посрещат Новата 2014 в Ялта

3573

Над 50 партита, близо 100 артиста от българската и световна електронна сцена, както и голям брой паметни моменти ще запечатат 2013 като една от най-разнообразните, емоционално и музикално наситени за клуб "Ялта".

Следвайки познатата фраза "Всичко е добре, когато завършва добре, столичният клуб ще представи Hernan Cattaneo и Sandy Rivera в навечерието на 31 декември. Заедно с Liubo Ursiny и Juan Alvarez те ще изпратят тази и ще посрещнат 2014-та с очакване и пожелание за още по-успешни и забележителни 365 парти дни, в които меломанският дух на българската публика ще бъде в готовност за нови дръзки музикални събития, а енергията им достатъчна, за да съберат нощта и деня ведно.

Всички, които припознават себе си в мелодичните хаус ритми и искат да бъдат част от купонясващите в "Ялта" в новогодишната вечер, могат да се присъединят, като закупят промо билети на цена от 40 лв. Резервации от 50 и 80 лв. за VIP места също могат да бъдат заявени предварително. Специалните VIP резервации осигуряват не само допълнителен комфорт с най-добрата гледка в клуба, а именно срещу пулта в Room 1, но и специално подбран лек кетъринг и напитка при посрещане.

Останалото ще бъде оставено в опитните ръце, перфектна музикална селекция и силно развит нюх за добро настроение на Cattaneo, Rivera, Ursiny и Alvarez. Разбира се, новогодишното парти ще се развива в двете основни зали. В Room 1 пулта ще владеят Sandy Rivera и Juan Alvarez, а Room 2 ще бъде изпълнена от присъствието на Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny.

Американският диджей Sandy Rivera, добре познат на българските фенове, стартира професионалното си развитие едва на 13 години в испанския квартал в Ню Йорк. Работил под различни псевдоними като Kings Оf Tomorrow, Soul Vision и Mysterious People, в колаборация с други диджеи и самостоятелно, Rivera експериментира с музиката, като миксира испански фънк, хип-хоп, електро и хаус. Именно тази експлозия от елементи го отвежда до голямата световна клубна сцена. През далечната 2000 парчето "Finally" с вокалното участие на Julie McKnight носи на Rivera - тогава част от дуото Kings Оf Tomorrow, много успехи. Сингълът заема водещи позиции в класациите на UK Top 40 и Billboard, влиза в компилации на Ministry Оf Sound, Warner Мusic, както и в първия албум на Kings Оf Tomorrow "It's In The Lifestyle". След издаването на втория си диск "Trouble" Sandy работи върху миксирането на продукции на Craig David, Moby, Fedde le Grand и Everything But The Girl. С второто десетилетие на 21-ви век името на Sandy Rivera се свързва със съвкупност от музикални жанрове и елементи, които карат хората да се заслушат и изследват всеки звук. Точно такъв очакваме да се появи и в нощта на 31 декември.

За другия диджей, който избра да сподели празничната вечер с всички гости в Room 2 на "Ялта", може да се говори много. Най-важно обаче е, че Hernan Cattaneo e от онази специална порода артисти, които живеят в музиката и музиката определено живее в тях като основна движеща сила. Творческият процес за продуцента и собственика на многоуважавания лейбъл Sudbeat е един непрекъснат процес, който вдъхновява хиляди почитатели и последователи на електронното звучене. Роденият в Буенос Айрес Cattaneo започва кариерата си в средата на 80-те в аржентинския клуб Cubaland, когато е силно повлиян от пост-пънк групи като Depeche Mode и New Order. Mного скоро се превръща в най-търсения диджей в региона и е поканен в ливърпулския клуб Cream като резидент на клуба за Южна Америка. Следват редица участия в най-големите международни фестивали - от сръбския Exit до Las Vegas Electric Daisy Carnival, редом до хедлайнъри като Coldplay, Nine Inch Nails, Prodigy и Kasabian. Не закъснява и грандиозният успех на албума му "Renaissance", който обикаля денс сцените в Eвропа, Aзия и САЩ. Артистът, който вече две десетилетия заема специално място в класацията на DJ Mag Top 100, ще покаже особеното си отношение и силна връзка с музиката в новогодишната нощ, като подчертае и насочи вниманието на публиката към историите, които той разказва в дълбоките, стилово наситени сетове, в които всеки елемент заема специално място.

Тази внимателно подбрана колаборация на едни от най-добрите български и световни диджеи ще очаква всички в "Ялта" от 23.00 ч. на 31 декември, за да посрещнат 2014 по необикновено добър, ритмичен и високопозитивен начин.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички