Духова истО(Е)рия


Духова истО(Е)рия

4292

Духовият оркестър Brazz ViliDJ ще представи своя първи албум "Blow Your Brainzz Out" с концерт-промоция от 22.30 часа на 17 януари, петък, в Sofia Live Club.  

Най-шареният, луд, весел, забавен духов оркестър, синонимът на радостта от живота, "виновникът" за музикалното пиршество, което се случва всеки път на концерт на бандата, записа своя дебютен диск в последните месеци на 2013, а какво се е получило в студиото на Music Clinic Records, Вили Стоянов и останалите юнаци от групата ще разкрият пред почитателитеси  на живо.

Вход свободен.

"Blow Your Brainzz Out" е пълнокръвно и интересно музикално преживяване, създадено единствено и само от авторски композиции. Повечето от 15-те парчета в албума са написани от тромбониста Вили Стоянов – лидер и очарователен мощен двигател на Brazz ViliDJ. Останалите композиции са дело на неговия Bushmills Brother Мишо Йосифов (неговата пиеса "Героично" смело дава началото на албума), Димитър Льолев (чиито парчета са красивите фолклорни шевици на проекта), Антони Рикев и Ангел Заберски.

Клипът към "Героично" ще бъде презентиран скоро, работата по него е на етап монтаж, а пиесите от албума ще бъдат сред акцентите в афиша на тазгодишното издание на популярния фестивал BraZZoBrazzie на 7 март,  научи MySound.bg.

"Blow Your Brainzz Out" напълно отразява приятелския, отворен, гостоприемен характер (както и добрия вкус) на Brazz ViliDJ, което си личи от дължината (и имената) на списъка с гостуващи музиканти, взели участие в албума. Вокалите в две от трите вокални изпълнения са поверени на Деси Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers) и на Майкъл Флеминг (Tri-o-Five). "Going Out" (Деси Андонова) и "We Come In" (Майкъл Флеминг) са чудесни парчета, но вокално-инструменталната творба, която най-точно отразява духа и характера на Brazz ViliDJ несъмнено е "Cummon", записана със специалното участие на басиста Светослав Неделчев. Създадена от Вили Стоянов и пламенно изпята от него и от останалите момчета от бандата, композицията е тяхната визитка, техният призив към света, както и признанието им какво обичат и умеят да правят най-добре.

Имената на останалите гост-музиканти, доброволно замесили се в записването на албума, са: Ангел Заберски, Ирина Стоянова (цигулка), Божидар Василев (тромбон), Антони Рикев (китара и бас), Радослав Славчев (бас), Светослав Неделчев (бас) и DJ Jijo.

Албумът е издаден с приятелската подкрепа на ирландското уиски с вкус към хубавата музика Bushmills.

Продуцент на диска е Music Clinic Records.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички