Happy с Фарел Уилямс навръх Международния ден на щастието


Happy с Фарел Уилямс навръх Международния ден на щастието

4577

Броени дни след премиерата на новия албум G  I  R  L (изписва се с главни букви и интервали между тях), Фарел Уилямс (Pharrell Williams) обяви партньорството си с Фондацията на ООН по повод Международния ден на щастието - 20 март.

Звездата планира интерактивна инициатива като кани хората по целия свят да вземат участие в 24-часовото събитие в YouTube и да помогнат за събирането на средства за хуманитарната помощ на фондацията в редица точки на земното кълбо.

Вдъхновен от "Happy" видеоклиповете, които феновете по света вече заснеха, Фарел ги приканва да постват YouTube клипчетата с хаштаг #HAPPYDAY в социалните мрежи, както и да ги регистрират в сайта  http://24hoursofhappiness.com. Самият музикант ще покаже най-добрите предложения, регистрирани на сайта, точно в 12.00 ч. на 20 март.

Като част от глобалната дигитална инициатива, на хората ще бъде напомнено, че всеки заслужава шанс за щастлив, здравословен живот и ще бъдат насърчавани да направят дарение за хуманитарните инициативи на ООН, с което да увеличат шанса за по-добър живот на най-нуждаещите се  по света.

Ето и как всеки може да участва в иницативата на Фарел Уилямс:

- като публикува денс-моб видеоклипове в YouTube канала си и ги тагне с #HAPPYDAY
- като публикува снимки/видео във Facebook, G+, Tumblr или Instagram с хаштаг #HAPPYDAY
- като публикува съобщения в twitter/vine с хаштаг #HAPPYDAY
- като публикува кавъри на песента "Happy" в YouTube канала си и ги тагне с #HAPPYDAY
- като споделя "Happy" плейлисти в Spotify или Google Play в G+, Facebook, Twitter и Tumblr, използвайки хаштага #HAPPYDAY

На 3 март Фарел Уилямс издаде новия си албум G  I  R  L, който много бързо стана № 1 в повече от 75 държави. В диска е и вселенският хит "Happy", първоначално композиран за за саундтрака към филма "Аз, Проклетникът" 2. Песента се превърна в абсолютен феномен и продължава да бъде №1 в iTunes в САЩ; завладявайки iTunes чартовете в повече от 90 държави. В платформата Spotify,  G  I  R  L е №1 албум в целия свят.

G  I  R  L може да бъде намерен тук: http://bit.ly/1cEnaFr

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички