Регенерация за радио Реакция


Регенерация за радио Реакция

3736

Специална покана за мастърски парти уъркшоп за 21 март, (петък), отправя управата на "Тънка червена линия".

Обучението по кръшни танци и държане на 2 чаши (концентрат и разредител) в една ръка ще води екипът на радио "Реакция", непретенциозното радио на четвъртия етаж. А лекцията по музикален вкус и качествен парти подбор ще проведат Selector LazyFace, DJ Onzy (Лъчката от Q-check (вляво на снимката), Soregashi (Hipster Business Weekly), Shaker Maker и Мартин Михайлов (Марто от "Строежа").

Нетипично за вечеринките от този род, на които сме ви канили, сега молим да цъфнете с 3 лв. безвъзмездно дарение за радио "Реакция". Осъзнаваме, че 3 кинта днес могат да ви осигурят: 2 л. бира+геврек, 10-ка цигарки, вход за зоологическата градина+захарен памук, луксозни чорапи от Женския пазар и още куп други благини. Но по прости сметки излезе, че и скромното съществуване на едно радио ще ви струва точно 3 лв. Призоваваме ви най-смирено и кротко на 21 март да цъфнете с 3 лв., за да върже още един сезон на нашата идея и мисия, а именно - ефективната работа на пълни обороти на независимата онлайн студентска медия радио "Реакция", която е съществувала и ще продължава да се развива от доброволен труд, обясняват организаторите.

Знаем, че вероятно не сте от хората тип "като изцапа дреха, я хвърля, бе!" и повечето - като нас, се прибирате вечер, замирисва ви на чужда панелна/общежитийна манджа и така сте сигурни, че сте си вкъщи. Но също толкова убедени сме, че ще жертвате своите 3 кинта, за да подпомогнете студио 69 в борбата с амортизираната техника, изплащането на музикалните права, интернет такси и други дребни разходи, които няма как да избегнем.

Докато не сме забравили как се пийва на закрито и на прага на пролетното разхайтване, ви каним да разпуснем заедно под съпровода на епичните диджеи/селектори.

За по-дашните и доброжелателни от вас, вътре в бара ще има и кутия за допълнителни дарения (само по желание) - в кутията се допускат и писма, стихотворения, картички, билети за градски транспорт, палави снимки и талони за намаления в "Уидъл". Вярваме, че сте достатъчно изобретателни и ще открием изненади, различни от горепосочените, не крият от екипа на медията.

Очакваме ви!
Благодарим ви предварително, че ще подкрепите тази петъчна регенераКция!

Искрено (винаги) ваши,
екип на радио "Реакция"!

Началото е в 21.00 ч.

"Тънка червена линия" е в Зона Б-5, на Т-образното кръстовище на ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска морава" (зад Мall Sofia на бул. "Стамболийски", съвсем близо до метростанция "Опълченска").

Още - на:

https://www.facebook.com/trl.bar

https://www.facebook.com/reakcia

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички