Белослава разказва втора приказка за времето


Белослава разказва втора приказка за времето

3594

Втората приказка за времето от новия албум на Белослава се казва "Няма".

Певицата ще представи песента и видеото към нея в Sofia Live Club от 23.00 ч. на 22 март, събота. Това е втората композиция от предстоящия нов албум на вокалистката, след "Времето за мен си ти". (Припомни си клипа ТУК). В "Няма" времето отново има главна роля. Историята е посветена на онова бъдеще, в което нас вече няма да ни има и някак естествено разказаното в песента ни приканва и напомня да живеем всеки миг, да обичаме, споделяме, пътуваме и мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, а често друг път няма.

Едновременно с това в "Няма" всичко е притихнало и сякаш забавило ход, като че ли самото време спира да има значение и това, което ни остава, е да се огледаме наоколо и да изпитаме щастието,  че сме тук и сега.

Музиката на песента - с подчертано китарен звук, е дело на Антони Рикев, който заедно с Белослава е съавтор на "Няма" и аранжор на композицията.

Видеоклипът разкрива живота на фантастична, модерна, смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. Пламена и Николай по съвършен начин открехват вратата на интимния си свят и ни насочват към малките, но важни неща от всеки ден, всеки споделен миг и всяка минута на близост.

Втората серия от приказките за времето е заснета от фотографа Темелко Темелков.

Освен че ще видят красивата история на Пламена и Николай, изпята и нарисувана чрез музика от феята на любовта Белослава, присъстващите ще имат удоволствието първи да чуят и още две съвсем нови композиции.

Музикалните партньори на Белослава в този разказ за любов, мечти и щастие ще бъдат Живко Петров, Димитър Семов, Антони Рикев и Росен Захариев.

Билетите за концерта - в мрежата на Eventim на цена от 10 лв.,  в съботната вечер на място в клуба входът ще е на стойност 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички