Италианците Ufomammut пристигат тежко със специален мърч


Италианците Ufomammut пристигат тежко със специален мърч

3833

Италианците Ufomammut ще стъпят и на българска земя до часове след два експлозивни (буквално) концерта в Гърция.

Както MySound.bg вече огласи, събитието е в малката зала на столичния клуб Mixtape 5 довечера и е второто от поредицата по случай 10-годишнината на Rawk'n'Roll.

Софийската банда Obsidian Sea е съпорт на гостите. Това е поредната българска формация, влизаща в естетиката на уебзина, подкрепена от него. С цел да развиваме ъндърграунд сцената и с подкрепата на Jack Daniel's, можем да споделим, че на концертите ни ще може да купите дискове, плочи и тениски на всички родни банди, с които сме работили, които харесваме, и подкрепяме. Това са Booze Brothers, Center, Mental Architects, Obsidian Sea, Smallman, Soundprophet, Voyvoda. Като този списък, надяваме се, ще се увеличава, обясняват от уебзина.

Вратите на Мixtape 5 отварят в 20.00 ч. Нашата банда ще започне в 20.30 ч. Момчетата току-що приключиха записите за втория си албум и със сигурност ще ударят няколко песни от него по време на сета си докъм 21.30 ч., когато на сцената ще се качат могъщите Ufomammut.

Вижте кратък клип от концерта на италианците на 29 март в An Club в Атина:
https://www.youtube.com/watch?v=IxSAE8Lvo7Y

Италианските слъдж/дуум легенди, които вече яхнаха пътя от турнето Magickal Mastery Tour за тяхната 15-годишнина, споделиха, че са заредили солидно количество дискове, тениски, нашивки, плочи и може би най-интересното - постери на собственото им легендарно студио Malleus Rock Art Lab.

След като получихме подкрепата на Jack Daniel's, можем щастливо да обещаем, че един от феновете ще получи ексклузивния Jack Daniel's Merch Pack. Това ще бъде комбинация от няколко от артикулите от мърч щанда на Ufomammut, поднесен в деня след концерта. За да участвате в тегленето на жребия, е необходимо да имате билет за шоуто и да го пазите до вторник (1 март), когато от откъснатите на входа квитанции, ще изтеглим номера на печелившия билет. Той ще бъде публикуван в събитието, в уебсайта и във фейсбука на Rawk'n'Roll.

Билети се продават в мрежата на Eventim и на входа на клуба, като цената им днес е 25 лева.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички