Top Of The Pops: Рут, Миленита и Белослава заедно в Терминал 1


Top Of The Pops: Рут, Миленита и Белослава заедно в Терминал 1

4690

Три от топимената на българската клубна сцена – Рут Колева, Миленита и Белослава, ще изнесат за първи път общ концерт в края на тази седмица.

Както MySound.bg вече писа, певиците ще съберат феновете си в столичния клуб "Терминал 1" на 26 април, събота.

Тричасовото шоу обещава страхотно парти с качествена музика, анонсираха организаторите.

Макар и с известни разлики в звученето, трите вокалистки си приличат в две неща – известността и професионализма. Рут Колева е отново на върха с новия си албум "RUTH" и неговите продажби в Япония – държава, истински барометър за популярността на един изпълнител, както и предстоящи участия из цяла Европа. Докато Рут реши да опита вкуса на риалити форматите, участвайки в "Къртицата" и "Музикална академия", Миленита показа на феновете, че притежава освен специфичен глас и актьорски умения, участвайки с главна роля във филма "Лора от сутрин до вечер" и в сериала "Под прикритие". Белослава, която беше сред първите, проправили път на алтернативното звучене в съвременната българска клубна музика, се справя успешно и с гурме кухнята като собственик на реномирано столично заведение. По-важното е, че три успешни жени и много талантливи изпълнителки ще се съберат заедно за събитие, в което ще се забавляват като колеги и приятелки с любими парчета, импровизации и много добро настроение.

"Има сериозен интерес към предстоящото шоу – по-голямата част от билетите вече са продадени, освен това ми се обадиха от няколко места, за да разберат кога ще изнасяме концерта и в други градове. Планираме да продължим през лятото с представяне в открити театри и други симпатични места на морето! Важното е да има слънце и позитивна атмосфера", споделя Рут.    

Билетите за концерта на цена от 15 лв. - в мрежата на Тicketstream.bg, а на място ще бъдат продавани на цена от 20 лв.  Милена Николова–Миленита и Велислав Павлов ще са водещи на априлската "Лига на разказвачите" в популярния столичен клуб Opera Cafе на 30 април. Темата този път е "Истина или предизвикателство".

Срещите на Лигата се провеждат всяка последна сряда на месеца и събират любителите на истории и стендъп комедията, които имат желание да участват в състезанието за разказвачи или просто да слушат и да се смеят на най-забавните от тях.
  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички