Дидо (D2) и Миленита сред участниците в първия GoBio фестивал


Дидо (D2) и Миленита сред участниците в първия GoBio фестивал

4442

Първият GoBio фестивал ще се проведе столичния комплекс "Макси" на бул. "Симеоновско шосе" 110 от 9.00 до 18.00 часа тази неделя, 18 май.

Присъстващите да очакват атракции, лекции, спорт, био базар и още много изненади.

Между 12.00 – 13.00 часа Дидо от D2 (вдясно на снимката, с китариста на бандата Митко Кърнев), Миленита, Елен Колева, Мария Силвестър, Никол Станкулова и Драго Симеонов ще направят демонстрации и ще приготвят в различните зелени работилнички - хрупкав домашен хляб, био градинка, домашно кисело мляко, ръчно изработени свещи, безвреден сапун с етерични масла, здравословни сладки и бижута от стари вещи.

В зелената изложителска зона освен уъркшопове ще има различни специализирани щандове, от които посетителите ще могат да се сдобият и запознаят с най-различни продукти и услуги, свързани със здравословния и хармоничен живот.

Изтъкнати специалисти в областта на здравословното хранене, традиционната и алтернативна медицина ще проведат лекции и ще запознаят публиката с най-различни теми: Истината за автоимунните заболявания и как да се справим с тях – с холистичния нутриционист Надя Петрова; хранене за добър имунитет – с д-р Райна Стоянова; Пълноценното детско хранене - от утробата до детската градина – с холистичен нутриционист Магдалена Пашова; Основни етапи в био земеделието – с д-р Светла Николова; храните - полезни за едни, вредни за други според Аюрведа - с д-р Антоанета Заркова.

Паралелно с лекциите професионални треньори и инструктори по йога - Светла Иванова, пилатес - Наташа Садуканова, комбат екстрийм - Мартин Гаджев, дeнс екстрийм - Стелиос  он и зумба - Даво Гарсия, ще бъдат на разположение през целия ден. Всеки гост ще може да се включи в тяхна тренировка, както и да получи индивидуален съвет и препоръки за добър физически тонус.

Входът за GoBio фестивал е свободен. Предварителна регистрация е необходима само за лекционните и спортните модули, тъй като имат определен капацитет. Може да се запишете предварително на www.festival.gobio.bg.

Очаква ви томбола със страхотни награди и изненади!
- Професионален велосипед от фирма "Максбайк"
- Уикенд за двама в хотел "Перун Лодж", Банско
- 2 броя индивидуални ортопедични стелки, изработени от "Фуут кеър", медикотехническа лаборатория ЕООД
- 3 безплатни урока по скуош с професионален инструктор

Организатор на събитието е българското списание за здраве и хармония GoBio.

Изданието вече спечели своето първо признание, като получи престижната награда за печатна медия на състоялите се за четвърти пореден път награди за най-добра марка – BestBrandAwards.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички