Bedroom Beach открива сезона с двудневен парти маратон


Bedroom Beach открива сезона с двудневен парти маратон

4402

Bedroom Beach ще отвори врати с грандиозен спектакъл и тази година.

Двудневният парти маратон за откриване на летния сезон в Cacao Beach, Слънчев бряг, ще започне на 30 май вечерта с мегаспектакъла Future Heroes, който ще отведе купонджиите право в бъдещето и в най-отдалечените предели на галактиката. Пришълци от други светове ще се телепортират със своите метални брони и корсети, с извънземната си хореография и огнени пламъци. След тях ще се появи и роботизирано подкрепление с шоуто Andromega-Robot. И докато чуждопланетните живи и механични форми на живот смайват въображението,  въздухът ще вибрира от музиката на специалния гост на вечерта. Това е холандският диджей Franky Rizardo. Макар и постоянно зает от гастроли между своя роден Manhattan и в град Ааарнем и клубове във Франция, Испания, Германия и Швейцария, той отделя вечерта на 30 май специално за българските фенове. Ще му партнират резидентите на Bedroom Beach - DJ Mascota и DJ Dimo BG.

Franky Rizardo започва кариерата си още 14-годишен, а 5 години по-късно неговите тракове стават част от лейбъли като Fame Recordings Аnd Funktion Recordings. Диджеят получава пълна подкрепа от Fedde le Grand и Erick E. Тракът му "Funky Noise" се изкачва на второ място в белгийските денс чартове, а качеството на работата му е оценено подобаващо от технологичния гигант Samsung, който го откупува за своите рекламни кампании. Понастоящем Franky Rizardo е диджей-резидент в клуба Manhattan в Аарнем, Холандия. Освен това редовно се подвизава в по-големите клубове на Франция, Испания, Германия и Швейцария.

На следващия ден (31 май) откриването ще навлезе в своята втора фаза. Космосът ще отстъпи място на танца и еротиката с шоуто Luxury Night. Гъвкавите и излъчващи зной тела на танцьорките ще превземат подиума в Bedroom Beach и то по толкова непринуден начин, че трудно ще отгатнете дали танцуващите момичета са част от шоу-спектакъла или са просто... разгорещени гостенки на клуба. А зад пулта ще се изявят резидентите на клуба - C-Fusion и Andrew.

Такова мощно начало предполага рязко спадане на адреналина след него. Не и в Bedroom Beach! Всяка сряда - до края на сезона,  емоциите ще бъде поддържани от Blackroom R’n’B партита. Иначе през юни между R’n’B-канонадата гостуващи диджеи в Bedroom Beach ще бъдат британците от My Digital Enemy (27 юни), германецът Sharam Jey (11 юли), немците от Lissat & Voltaxx (17 юли), испанецът Ruben Alvarez (25 юли), добре познатите вече унгарци от Crazibiza (1 август), DJ Tapesh от Германия (8 август), DJ Kolombo от Белгия (15 август) и италианецът Manuel De La Mare (22 август). На 27 юли на Bedroom Beach ще се съберат на едно място Symphonix all stars - DJ Prince Halim, Juliana, Bobo, Jahmmy, Boby Leon, подгрявани от Fed & BIG D.

Освен чужди, на сцената на клуба ще излязат и популярни родни изпълнители. На 4 юли в Bedroom Beach ще гостува една от от младите представители на хип-хоп културата у нас – DJane Foxxy. На 9 юли тя ще зарадва отново почитателите си заедно с Ice Cream & Dexter.   На 16 юли идват Ъпсурт, които... чекай малко, те просто нямат нужда от представяне. Но пък със сигурност ще замирише на изгорели гуми. На 23 юли ще станете опасно близки с предизвикателната Михаела Филева и Venzy. Виж клипа ТУК!

Август ще започне с Hip Hop History Repеаting заедно със Spens, Goodslav, Skiller, DJ Doncho, Sugar Wing. Денят е 6 август, часът и мястото на срещата са добре известни! Месецът ще приключи на 20 август с участието на Swed Lu и Dexter MC.

Но нека си починем малко от танци! И да ги сменим на 17 юли с Miss Silicone – истински пир за очите. На това парти... мъжете си знаят най-добре.

И тази година продължаваме с богата кабаретна програма, подчертават организаторите. Тематичните партита са от ексцентрични, по-ексцентрични - Fetish Night, Haute Couture, Vanity Fair, Gotic Night, The Land Оf Pleasure.

За 15 август пък е планирана следваща свръхдоза забавление - новото тематично шоу Copy/Paste Victoria Secret.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички