Маймунарника празнува рожден ден със SouthWick


Маймунарника празнува рожден ден със SouthWick

3822

"Маймунарника" ще отбележи своя рожден ден с гореща и актуална банда, ултрадобър селектор и куп изненади от 19.00 ч. на 31 май, събота.

Управата на популярното столично заведение избра купонджиите от SouthWick да забавлява гостите в празничната нощ.

Ето и малка информация за музикантите, които ще раздвижат въздуха в сърцето на парка с уникалния си подход към съвременния фънк.

Това, което отличава групата от нейните колеги в Обединеното кралство и САЩ е не само географската ширина, но и разбирането за актуална фънк формула: Flow Using Natural Knowledge (FUNK). Българите залагат на съвременен звук и собствен поглед върху фънка със завладяващо сценично присъствие.

Формацията се събира през 2010. Дебютният ѝ сингъл "Pink Skies" излиза през есента на 2011. Автор на текста и музиката е тромбонистът Божидар Василев. Клипът към сингъла, възприет добре както от медиите, така и от потребителите на социалните мрежи, дело на Добрин Кашавелов, затвърди групата като едно от най-ярките имена за 2011. Парчето има три ремикса - на DJ Ilko, WahТony и Марин Бозев. През 2012 SouthWick става част от обещаващия музикален лейбъл Music Clinic Records, с чиято подкрепа излиза дебютният албум. В началото на тази година момчетата реализират най-мащабния си и успешен проект - J Dilla Tribute.

Личностите, изграждащи тази артистична и различна група, са:

Божидар Василев (TromBobby) - тромбон, вокали
Денис Попстоев - саксофон
Волен Милчев (Vo Lion) - вокали, FX
Михаил Филипов - клавиши
Антони Рикев (Wah Tony) - бас
Деян Илиев - ударни
Николай Данев (Mr. Brown Sugar) - ударни

Момчетата очакват всички свои почитатели, както и верните фенове на "Маймунарника" в култовото заведение за една наистина незабравима фънк вечер.
Зад пулта: DJ Ihou.
 Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички