Двойна доза Mo Horizons в България: Yes Baby, Yes!


Двойна доза Mo Horizons в България: Yes Baby, Yes!

4065

Всичко е музика това лято!

Благодарение на Summer Session Concerts, сезонът е посветен на меломаните. Поредната изненада от организаторите Event Zone е бандата Mo’ Horizons, която ще пристигне у нас отново с екзотичната вокалистка Denis M'Baye за два последователни концерта.

Първият ще се състои в The Lounge Bar, Свети Влас, на 18 юли, петък. Групата ще пренесе своето лаундж и бразилектро звучене в столицата на следващия ден, изявявайки се на просторната тераса в Bar & Dinner "ІІІ етаж". Нашият Стоян Роянов ще се представи с останалите членове на формацията - Denis M'Baye, Ralf и Foh.

Разпознаваемият саунд на Ralf и Foh идва съчетанието на боса-нова, фънк, латино и соул с електронна музика и е особено приветстван в България. Когато преди 12 години двамата германци стартират  съвместния си проект, не очакват, че страстта им към експериментиране ще придобие такава популярност. Днес те са сред най-известните изпълнители в Европа и по света. "Yes Baby, Yes" и "Foto Viva" са любими на клубните почитатели, но най-важното за музикантите е живото им изпълнение.

Съставът има пет албума. Сред неговите знакови парчета са кавърът по "Hit The Road Jack", "Ai Mi Morena" и  "Drum’n’Boogaloo". Музикантите черпят вдъхновение и идеи от всички точки на света, а последният им диск "Mo’ Horizons Аnd The Banana Soundsystem" загатва и за сериозно влияние от Балканите. Свидетелство за това е парчето с Varna Boogalo Crew "Който пие бира", което през последните години е сред най-слушаните песни по баровете на българското Черноморие.

Билети за концерта в The Lounge Bar, Свети Влас, може да закупите на място на цена от 20 лв.
https://www.facebook.com/events/239989932878233/?fref=ts

Билети за концерта в "ІІІ етаж Bar&Dinner, София:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/mo-horizons-v-sofi-iii-etaz-bardinner-365693/event.html     

https://www.facebook.com/events/573509799432351/?fref=ts                     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички