Лятно турне с хитовете на Тончо Русев


Лятно турне с хитовете на Тончо Русев

3610

Лятното национално турне "Незабрава" 2014 със шлагерите на Тончо Русев започва в плевенския драматичен театър "Иван Радоев" на 15 юли.

Освен Плевен, обиколката включва Велико Търново, Русе и Търговище.

На една сцена ще излязат големите имена от българската естрада - Силвия Кацарова, Роси Кирилова, Панайот Панайотов, Петя Буюклиева, Стефка Берова, Христо Кидиков и Росица Ганева.

Интересът към събитието е огромен и концертните зали се разпродават с голяма бързина, което обяснява, че публиката е зажадняла за стойностна музика и не престава да обича иконите на българската естрада, отчитат организаторие. Поради този факт в Плевен концертите ще са два - от 18.30 и от 20.30 часа. Билетите са на цени от 8,10,12 лв.

В програмата:

Почитателите на българските евъргрийни ще имат възможност да чуят едни от най-обичаните песни на Тончо Русев, сред които "Топъл дъжд", "Огън от любов", "Доброта", "Пролет", "Хей, живот, здравей, здравей", "Незабрава", "Зимна ваканция", "Панаири" и много други.

Петя Буюклиева ще представи кавърверсия на култовата песен "Наше лято". Тончо Русев лично дава благословията си за нова вариант в аранжимент на Пламен Велинов.

Друг грандиозен хит на композитора  "Панаири", също ще звучи на сцените, а изпълнението му е поверено на Росица Ганева.

Специално за новия сезон на турнето Стефка Берова възражда два големи хита на дуета Берова-Марчинков – "Деца на слънцето" и "Цъфтят бадеми".

С най-много песни в концертите се включва Силвия Кацарова, тъй като тя е в лична юбилейна година. Вокалистката ще представи за първи път "Огън от любов" в дует с Панайот Панайотов (най-вляво на снимката).

Турнето:

16 юли (сряда) - Велико Търново, Дворец на културата и спорта "Васил Левски" (цена на билетите 8 и 10 лв.). Начален час на концерта: 20.00 часа

17 юли (четвъртък) - Русе, Летен театър (ДНА), (цена на билетите 8,10,12 лв.). Начален час на концерта: 20.00 часа

18 юли (петък) - Търговище, Драматичен театър (цена на билетите 8 и 10 лв.). Начален час на концерта: 19.30 часа

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички