30-метрова сцена и 10 души екип за шоуто на Armin Van Buuren


30-метрова сцена и 10 души екип за шоуто на Armin Van Buuren

3751

Всяко гостуване на Armin van Buuren е белязано от специфични приготовления, дълго очакване, свръхдоза вълнение и запомнящо се шоу.

Датата 10 август, неделя, също няма да направи изключение. Както MySound.bg нееднократно писа, това е денят, в който знаменитият холандец ще се появи на сцената на Solar Summer в Cacao Beach, за да влее енергия с музика, зрелищно шоу и магнетичната си личност.

Специално за участието на топдиджея организаторите от клуб "Ялта" ще изместят и изградят чисто нова - 30-метрова, сцена, за да съберат всички фенове от Балканите, които се очаква да пристигнат за партито. Самият Armin идва с екип от професионалисти по специалните пироефекти, както и видео- и саундинженери, които ще се погрижат, заедно с българския екип, да създадат неповторима атмосфера на партито за сезона.

Както самият Armin споделя: "Това не е просто любов към музиката, това е моята страст. Това надминава определението за хоби или просто нещо, което харесвам, това е начин на живот. Музиката е от съществено и огромно значение за живота ми...".

Заедно с госта зад пулта ще се изявят и младите надежди Julian Jordan, Stefan Popov и Runo.

Едва 16-годишен, но вече определян от световната електронна сцена като феномен – това е Julian Jordan. Изключителният му талант впечатлява Spinning Records, които работят усилено върху издаването на дебютното му парче "Rock Steady". Много скоро след премиерата на трака, Julian получава признанието и подкрепата на някои от най-големите артисти в тази сфера. Pete Tong, Tiesto, Sander van Doorn, Nicky Romero, Hardwell, Thomas Gold и Diplо са само част от имената, които пускат негови парчета по време на сетовете си. По всичко личи, че младата надежда има с какво да изненада на настоящето си участие.

По нищо няма да отстъпят и резидентите на клуб "Ялта" Stefan Popov и Runo, които бързо спечелиха адмирациите на родната публика и достойно застават редом до най-големите имена от световната електронна сцена.

Билетите за Solar Summer се продават в мрежата на Eventim.bg, в клуб "Ялта" и в клуб Cacao Beach.

Програмата за Solar Summer 2014 до края на август:

15 август - Mark Knight (6 hours set)
16 август - Jamie Jones, Shaun Reeves
22 август - Loco Dice, Benny Rodrigues, Hector
23 август - Sandy Rivera, Sonny Fodera
29 август - Victor Calderone (6 hours set)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички