Михаела Филева открива летния сезон във Велико Търново


Михаела Филева открива летния сезон във Велико Търново

4383

Михаела Филева е специалният гост на откриването на великотърновския комплекс "Света гора" от 19.00 ч. на 15 май.

Топзвездата на "Монте Мюзик", покорила музикалните класации с хитовете "Опасно близки", "Едно наум" и "Когато ти трябвам", ще се появи с хеликоптер.
От два месеца в живописната местност тече трескава подготовка за събитието. Сред поканените випове са тв водещата Маги Желязкова, Анн Джи, Теди Кацарова, Ники Манолов, "Гласът на България" Ани Сарандева и Софи Бард. Актуалният диджей Диян от Deep Zone Project, дал нов живот на много популярни български хитове със съвременно звучене, ще подгрее старта на Pool партито. Атракцията на вечерта ще бъдат момичетата от отбора по синхронно плуване към Националната спортна академия. Порция мода и най-новите актуални модни тенденции от дизайнерката Милена Моянова -Тончева за предстоящото лято е предвидена за подбраните гости -  колекцията за дами Lizabel и Maxly за господата. Плажната колекция на "Лизабел" получи признание от световен моден портал, който я нареди сред известните модни марки на заглавната си страница, припомнят от агенция "Профайл".

Лятната дискотека и басейнът са разположени сред китната природа на старопрестолния град със спираща дъха гледка.

Хитовата изпълнителка е родом от Търново и именно поради тази причина много нейни почитатели и приятели ѝ готвят изненада.

Както е известно, вокалистката пуска своя първи албум в края на месеца.

Официалната премиера на дуетния сингъл на Графа и Михаела Филева "На ръба на лудостта" се състоя на 22 март. Сингълът и видеото бяха представени  едновременно онлайн, в ефир и на живо пред феновете на топзвездите на "Монте Мюзик" в голям столичен търговски център. Това е първият проект, в който Графа и Филева си партнират равностойно като дует след колаборацията "А дано, ама надали" с участието на VenZy.

Графа написва демото на песента преди две години, но сега настъпва моментът, когато се реализира в дует, тъй като продуцентът намира идеалния партньор в лицето на Михаела. Музиката и аранжиментът на парчето са изцяло на Графа, а текстът е написан от него и Илия Григоров. Видеото е амбициозно и на високо ниво, негов автор е режисьорът Виктор Антонов, а зад камерата застана кинооператорът Радослав Гочев.

Още в деня на премиерата отзивите бяха изцяло положителни, феновете в интернет и тези на представянето изразиха радостта си, че в страната ни се прави все по-качествена музика. От сцената Графа и Филева споделиха, че работата по проекта е била огромно удоволствие и за двамата и обявиха, че ще направят кратко клубно турне, представящо песента на живо. Михаела  раздаде стотици автографи и изпълни вълшебен акустичен концерт специално за посетилите събитието, препратка към първия ѝ самостоятелен концерт на 28 май, когато певицата ще изпълни дебютния си албум в Sofia Live Club.

Изпълнителката вече се подготвя за събитието, тъй като музикалният ѝ продуцент е вдигнал летвата високо.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички