Роби Уилямс проговори на български


Роби Уилямс проговори на български

4082

"Здравейте, България! Are you ready to be entertained?", това написа във Фейсбук страницата си Роби Уилямс, който обича да прекарва много време в интернет и е фен на социалните мрежи, където редовно пише от свое име.

Както е известно, първото му гостуване у нас е в афиша на Spirit Of Burgas 2015 на 7 август. В специално видеообръщение за българската публика знаметинитят британец сподели, че ще превземе Духа на Бургас и ще ни забавлява, както никой друг преди.

Общинарите в Бургас вече са започнали трескава подготовка за фестивала, като в момента се обсъжда кои булеварди да бъдат затворени в дните на събитието, за да може да бъде поет целия поток от хора, прииждащи от всички градове на страната и да се избегнат задръстванията преди и след шоуто на Роби Уилямс. От БДЖ също вече са дали знак, че подготвят да пуснат допълнително влакове за дните на фестивала и да облекчат трафика.

Очаква се тировете за шоуто на Роби Уилямс да пристигнат 10 дни преди старта на фестивала, за да имат време да подготвят плажната ивица за грандиозната продукция и десетките хиляди почитатели на британската икона.

Билети на цени от 99 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно" и Билетен център НДК.

Всички каси  - на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

Повече подробности на Spiritofburgas.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички