Белослава и Ъпсурт с лайв бандите си в Mixtape 5


Белослава и Ъпсурт с лайв бандите си в Mixtape 5

4855

Белослава и Ъпсурт с лайв бандите си излизат на голямата сцена в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. на 18 март (петък).

След запомнящия се концерт в популярното заведение на 4 декември, лошите момчета от Солни пазар и нежният глас на българския поп и джаз се завръщат с нова подобрена версия на програмата, подкрепени този път от две концертни формации.

Както MySound.bg вече писа, хип-хоп ветераните Ъпсурт събраха над 900 от най-верните си фенове в края на миналата година. Вечерта започна с подгряващия авторски сет на Bobo Dzver заедно с Росен Ватев (барабани), а специални гости бяха Белослава и SkilleR. На 18 март до Ъпсурт ще застанат  Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани). Вълшебният глас на Белослава този път ще бъде съпроводен от талантливите музиканти Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев-Роко. В музикалната картина ще се включват още DJ CASS и балет Нова.

Феновете трябва да побързат със снабдяването с билети, тъй като декемврийският лайв се разпродаде два дни преди събитието, припомнят организаторите.

Билети в предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, включително print@home: http://bit.ly/1ojXqFx. Пропуски на вход: 20 лв. (при останала наличност)

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/1666531053592290/

Снимка: Антон Кръстев

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички