Килърс са любимците на британските шофьори


Килърс са любимците на британските шофьори

5832

Килърс (The Killers) са любимата банда на британските шофьори, докато дамите зад волана на Острова предпочитат певицата Бони Тейлър, информира "Контактмюзик".

Песента на Килърс "Mr. Brightside" най ставала да въртят кормилото, "Holding Out For A Hero" на Бони Тейлър пък е предпочитаният саундтрак по пътя за нежната част в Англия, посочила анкета, изготвена от сайта elephant.co.uk за любимите песни на водачите на автомобили.

Вкусовете на господата и дамите се разминават, според данните от класацията. Тя показва още, че жените, които пеят, докато шофират, са два пъти повече от представителите на силния пол. Нежните създания, които обичат да управляват колата си на тишина, са едва три процента от отговорилите, за сметка на мъжете, чийто брой възлиза на двайсет процента от анкетираните.

"Are You Going To Go My Way?" на Лени Кравиц и "Road To Nowhere" на Токинг Хедс са също сред предпочитаните от мъжката част, но недолюбвани от нежния пол изпълнения.

"Макар и отскоро, парчето на Килърс явно оказва огромно влияние върху британците", обяснява Брайън Мартин, мениджър на сайта.

"Mr. Brightside" e сингъл от дебюта на инди рок групата - "Hot Fuss" (2004). Момчетата на Брендън Флауърс изпреварват с по няколко обиколки класици като Фил Колинс ("In The Air Tonigh"), Гънс Енд Роузис ("Paradise City") и Степънулф ("Born To Be Wild") например.

"Holding Out For A Hero" е от диска на Бони Тейлър "Secret Dreams And Forbidden Fire" (1984).

Сред отличените и от двата пола са още песни на Уилсън Пикет, Дон МакЛейн, Сървайвър.

Там е и хитът на Рой Орбисън "I Drove All Night" (1987), но в кавър на Синди Лоупър, включен в албума й "Night To Remember" (1989).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички