Веселополис: Латино и караоке за Деня на детето


Веселополис: Латино и караоке за Деня на детето

9763

Памбос Денсинг Център ще даде началото на танцово шоу за децата и техните родители след 19 часа в Борисовата градина до езерото "Ариана" в София утре.

Веселбата е по случай Деня на детето.

На сцената ще се качат най-добрите ученици на атрактивния кипърец Памбос Агапиу, които ще обучават желаещите в латино и гръцки танци.

Ще има и концертна програма на изпълнители от Общинските домове на културата „Искър” и „Средец”. Почитателите на караокето ще се забавляват с DJ Айвън от 18 часа.

Събитието ще започне обаче по-рано - от 16 часа.

В празничното градче „Веселополис” ще има разнообразни занимания и атракции в специални шатри-ателиета. В театралното ателие на Театър „Сириус” децата ще се учат да правят кукли и декори за куклен театър и да разиграват кратки етюди. В гримьорското пък малчуганите ще се вживеят в ролите на приказни герои, умело нагласени от професионални гримьори, като ще имат възможност да облекат костюми на любими персонажи.

Малките творци могат да се включат в рисуването на гигантска картина върху платно, а най-добрите ще получат награди. Забавленията ще продължат с традиционни кипърски игри. Артистите от арт-клуб „Импресия” ще декорират с мраморни боички фигурки и ще рисуват върху детските личица.
 
Изявата е организирана от Столична община, Посолството на Република Кипър в София и „Памбос Денсинг Център”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички